Tuvalet Eğitiminde 4. Gün



Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar..Öncelikle hepimizin Cuma'sı Mübarek olsun Allah bu günün sevabından bizlerede nasip eylesin inşAllah..
Antalya gittikçe ısınmaya devam ediyor..Deniz sezonu açılalı çok oldu ,Turistler artmaya başladı.. Gelsinler , gelsinler değilmi ? Ekonomimize katkıları olsun :)
Yerli halk için sıcakların başlaması demek kabuğuna çekilip akşam serinini beklemek demek :) Sosyal hayatın kapalı mekanlardan ibaret olduğu anlamınada gelebilir..

Neyse konumuza gelelim değilmi :)
BURADAKİ yazımda kızımın tuvalet eğitimine başladığımı yazmıştım..Gelin görünki bugün dördüncü gün ama hala bir arpa boyu yol alamadık :) Bir çocuk 4 günde birkez bile çişini yapmazmı yaaa :)

Tuvalette oturmasını birşekilde sağlıyorum oynuyorum filan , bazen 10 dakikayı geçiyor oturmamız ..Bakıyorum yapmıyor sıkmamak adına indiriyorum alıştırma kilodunu giydirip arkamı döndüğüm an hemen yapıyor çişini :)
Bir iki böyle dedim acaba öylemi rastlıyor diye ama değil sonradan anladımki çocuk tuvalette yapmıyor tutuyor çişini..Kalktığı gibi yapması bunu gösteriyor..
Bugün birde rafa kaldırdığım lazımlıkla deneyeyim dedim , belki klozette yapmıyordur diye..Ama şuana kadar onada yapmadı..Yarında deneyip bir ay kadar eğitime ara vermeyi düşünüyorum :) demekki kızım henüz hazır değil bu aşamaya zorlayıp bıktırmak istemiyorum..

Şukadarını yazayımki kızım konusunda uykusuzlık hariç en çok zorlandığım konu bu oldu :)  Banyoda kamp kurdum :) Balonlarmı dersiniz aklınıza ne gelirse oyun amaçlı oraya taşındı ama nafile..Dakikalarca orada beklemek çok sıkıcı çocuğada hak veriyorum :)  Resmen Halil Sezai   modundayım :)

Acaip sabır gerektiren bir iş onu anladım..Şimdi bu yoldan geçmeyenler , yaaa ne olacak altı üstü çocuk çiş yapacak diyordur :) Çok iyi anlıyorum aynı şeyleri düşünüyordum..Ama çocuklar bizim gibi düşünmüyor , keyiflerinden vazgeçmiyorlar :)
 Dua edin arkadaşlar bukadar uğraştım bari bir kere yapaydı :))  Hakkını yemeyeyim 2. gün sabah kahvaltıdan sonra büyük tuvaletini yaptı :) Oda rastladı demekki..

Şimdi tek yandığım şey , çocuğa çiş  ,çiş diye söylüyorumda çocuk hiç yapmadıki çiş'in ne olduğunu öğrensin :) Zamanla öğrenecektir değilmi ? 15 yaşına kadar bezde kalacak hali yok :) Zamanı geldiğinde buda yoluna girecektir..İnşallah bukadar uğraştırmaz o zaman ..

Bizden haberler böyle işte isyaaaaaaaannnn :D

Sevgiyle kalın canlar...

0 yorum:

Yorum Gönder