Beşparasız Blog 1000. Yazıya Ulaştı :)






Blog yazmak bağımlı olmak gibi birşey sanırım.Kopmak istesenizde kopamıyorsunuz bu ortamdan..

Bundan tam 6 yıl önce başladım yazmaya.Blogspot'ile başlayıp ,besparasiz.net alan adıyla devam ettim..

Çeşit çeşit konular ,farklı farklı fikirler paylaştım buradan.Deneyip beğendiğim yemekler,yöresel tatlar ve daha bir çok şey..

İyi günümüzüde paylaştık kötü günümüzüde..Ama hiç bir zaman kimseyi kirmak yada üzmek adına yazılar paylaşmadım.Siyasi görüşümü yada benzer şeyleri bloguma hiç taşımadım.Blogların objektif kalması taraftarı oldum hep..

Bugün geldigimiz noktada ..

° 1001 adet yazı..
° 941421 sayfa görüntüleme..
° 266 takipçi kazandım..

Yazılarımın özgün olmasına çok özen gösterdim..Sahte sayfa gösterim kodlarıyla sayfa gösterimini artirma gibi bir derdim hiç olmadı..

Özgün kaldığım sürece takipçileriminde özgün olacağını hep düşündüm..

Kısaca ben blog'uma gönlümü verdim..Bu sayede çok güzel arkadaşlıklar ,dostluklar kazandım..

Umarım 1001 gece masalları gibi blog'umunda masalları hiç bitmez..

Sevgi ve saygılarımı gönderiyorum her birinize..

12 yorum:

Tebrik ederim. Nice 1000 yazılara. :)

Tebrik ederim ablacım :) uzun zamandır takip edemedim ama artık takipteyim ;) bende beklerim

Kutlarım benim canımın içi gerçek arkadaşım her zaman bende yerin bambaşka seni çok seviyorum ve kutluyorum.Gerçekten blog yazma işi gönül işi ve senin bloğunda bunu çok güzel başarıyor en sevdiğim bloglar arasında nice daha daha nice çok çok yazılarınla ve paylaşımlarınla buluşmayı yüce Rabbim bizlere nasip etsin.Canım arkadaşım sevgilerimi bıraktım güzel prensesi ve seni çok öpüyorum .:* :* <3

Tebrik ederim ve başarılırının devamını dilerim canım..Düzgün çizginle hepimizin gönlünü kazandın:)Sevgiyle ve sağlıkla kal canım..

Ayşegülcüm iletişim bölümünden sana mesaj attım, bakarmısın?

Başarılarınızın devamını dilerim

Cani gönülden tebrik ederim. Bende blogunuzu severek takip edenlerdenim. Basarilarinizin devamini diliyorum..
Sevgilerimle Almanya´dan Zeynep Kurt

Öncelikle tebrik ederim. 1001 yazı yazmak kolay değildir. Ancak blogunuza adblock'suz girince gördüm ki çok fazla reklam varmış. Yine başka bir tanıdığımın bloguna adblock'suz girince aynı manzarayla karşılaştım. Sanırım blog yazarlığının kaderinde var reklam almak. Ama ben gidebildiği yere kadar reklamsız gitmeyi düşünüyorum. Sonrasında da dükkanı kapatır giderim artık:)

Cem baki..
Öncelikle teşekkür ederim.Şuanda bildiğimiz birçok blog reklam yayınlıyor bu kesin.Bunun için özel bir çabamda yok açıkcası.Karşı taraf tercih edip teklif edince tabiki hayır demiyorum,paradan bahsediyoruz sonucta :))
Bunun haricinde reklamsız yayın yapan nadir blog'lardansınız,umarım istediğiniz gibide olur..
Şöylede birşey varki kendi adıma paylaştığım konuların çoğu resimli ve ciddi emek harcayarak hazırlanan yazılar..Bırakalımda bunun ufacıkda olsa bir karşılığı olsun :))
Teşekkür ederim yorumunuz ve açık görüşünüz için..

İçtenlikle tebrik ederim. Blogunuz severek takip edilmesi gereken seçkin bloglardan. Basarilarinizin devamini diliyorum.

Yorum Gönder