TEB Pratik Borsa ile piyasaları takip edin


Borsayı takip ederken ihtiyaç duyulan en önemli şey, hız. Eğer gelişmeleri zamanında yakalayamazsanız, yaptığınız ya da planladığınız pekçok şey boşa gidebilir.
Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle artık borsayı takip etmek daha kolay olsa da, kişisel tercihlerinizi ön plana çıkaracak bir borsa uygulaması çok daha pratik olmakta. Çünkü bildiğiniz gibi borsa, yüzlerce işlemin aynı anda yapıldığı, bir saniyede çok sayıda gelişmenin olduğu bir ortam. Borsayı takip ederken öncelikli olarak takip ettiğiniz konuların, size özel bir ekranda yer almasını istemez miydiniz?
Teb Pratik Borsa, tam bu noktada ihtiyacınızı karşılayan her şeyi size sunan bir uygulama. İster iOS tabanlı iPhone veya iPad’de, isterseniz de Android tabanlı akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde, kişiselleştirilebilen ara yüzüyle yaptığınız yatırımları istediğiniz her an ve heryerde anında takip etmenizi sağlıyor.
Teb Pratik Borsa ile, Serbest Piyasa, Bist, Viop başta olmak üzere birçok piyasa bilgisine anında ulaşabilir, kur bilgilerini takip edebilir, yükselen ve düşen hisselerin detaylarına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.
Teb Pratik Borsa sayesinde, yaptığınız yatırımla ilgili hiçbir haberi kaçırmayacaksınız!

0 yorum:

Yorum Gönder