Pepee Artık Show Tv De



Bildiğiniz gibi pepee daha önce trt çocukta yayınlanıyordu ve çokta izleniyordu..Bu sene trt ile düşyeri anlaşamadı ve düşyeri pepee için kanal arayışına girmişti..Bu sabah facebook sayfalarından show tv ile anlaştıklarını şubat sonu , mart başı gibi yeni bölümlerin başlayacağını yazmışlar..

Haberi duyunca çok şaşırdım ,ilk aklıma gelen show tv kendine kurtarıcı ve son çare olarak çocukları seçti diye düşündüm..

Öncelikle hayırlı olsun tabiki..

Ama şahsım adına bu haber yani show tv ile anlaşmaları hiç hoşuma gitmedi..Çizgifilm ile normal kanalların ne alakası olabilir ki ? Böyle tanınmış ve sevilen bir çizgifilmin çocuk kanallarından birisine verilmesi gerektiğinden yanayım..

Neden diye sorarsanız ; ben çocuğuma çocuk kanallarından başka kanal açmıyorum..O uyumadığı sürece normal kanalları açmıyoruz..Reklamlarda bile çocuğumun piskolojisini etkileyecek şeyler varken nasıl başka birşey açabilirim..Kültür programları hariç..

Kumanda bizim elimizde istediğimiz gibi yönlendirebiliriz desek te , çocuk izlerken herzaman başında bekleyemeyeceğimize göre sıkıntılı bir durum..Şahsen ben kayıt yapıp kayıttan izletmeyi düşünüyorum ..

Bu arada pepee yeni bölümlerinde okullu olacakmış , umarım eski tadı kaçmamıştır :)

Son olarak çocukların pepee ye verdiği sevgi ve özeni pepee ninde çocuklara vermesini bekliyorum..Umarım sonraki yıllarda bu eleştirimizi gözardı etmez yapımcılar..

Zira kime söylediysem yok artık , daha neler, hatta ohaaa bile diyen oldu :))) Kısaca tepkiler bu :))

Sizlerin tepkisinide merak ediyorum yorum yazarsanız sevinirim :)

İşte videosu ..




Video hazırlanıyor Lütfen bekleyin.










9 yorum:

Saçma olmuş bence de. Ama işin içinde para olunca olur böyle vakalar

cembaki ,bilinçli tv kullanıcıları aynı görüşte , dediğiniz gibi işin içinde para olunca herşey normal..

Ben çok sevindim çünkü antenim yok trt bende çekmiyor çatalla anten yapmaktan yorulmuştum, küçük antenlerle çekmiyor çatal elimde pepe bitene kadar uğraş:)) Bilirsin yazarlar hep fakirdir birilerinin çıkarları için yazılar yazmadığı sürece:))

Siyah Kuğu , benim uygun bulmamam kendimle alakalı değil ama senin gibi düşünen de var tam tersini trt heryerde çekiyor daha iyiy di fln diyende..Fakir şeytandır der hep buyuklerimiz :)) umarim yekında en hd sinden bir cihazin olur :) sevgiler canım..

Biz bazı şeyleri doğru da yanlış da bulsak işin başındakiler kendi doğrularını uygulamaya alıyorlar.
Mutlu yıllar dileklerimle sevgiler canım...

Pepeyi çok eğitici buluyorum.. Ama kayuyu sevmiyorum. Çok mızmız :)

Sevalce Lezzetler , canım konuyu özetlemişsin okadar haklısın ki ..
Bende sana guzelmi guzel bir yıl diliyorum :)

Büşra kahveci , bencede eğitici pepee..Bende kayuyu mızmız bulan sadece benmiyim diyordum :)

pepe satın aldı galşba show u

Yorum Gönder