24 saat profesyonel baskı


İster kurumsal olun ister olmayın eğer bir şirketiniz varsa en basitinden bir kartvizite mutlaka ihtiyacınız vardır. Kartvizit olsun, antetli kağıt, zarf, el ilanı, cepli dosya ya da poster gibi dijital ya da ofset baskı ihtiyaçlarınız için profesyonel çözüm 24saatbaski.com’da.

50 yıldır Karakter Color Matbaası adı altında baskı hizmetleri veren şirket, müşterilerinin değişen şartları doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bu amaçla da 24 saat kesintisiz hizmet veren, git-gel derdini ortadan kaldıran, zamandan tasarruf sağlayan online baskı hizmeti vermeye başladı.

24saatbaski.com’a ücretsiz olarak üye olduktan sonra işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra sipariş vermek istediğiniz ürünü seçiyorsunuz, dosyanızı yüklüyorsunuz, ödemenizi yapıyorsunuz. Böylece siparişiniz hazırlanmış oluyor. 3 gün içinde de kargoya veriliyor. Ödemeyi isterseniz kredi kartı ile isterseniz de banka ödemesi yolu ile yapabiliyorsunuz.

Kartvizit siparişi verirken kendi tasarımınızı yapmanıza da imkan veren sitede, ayrıca müşterilerin özel isteklerine de cevap verilmekte.
24saatbaski.com oturduğunuz yerden, hızlı ve kolay bir şekilde profesyonel bir hizmet imkanı sağlıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder