Hoşgeldin Klimalı Yaşam :)



Sıcacık Antalyadan herkese sevgi ve saygılarımı gönderiyorum..Son dört gündür burada hava sıcaklığı hissedilir derecede artmış durumda..Henüz asıl sıcaklar gelmediyse de bukadarı bile sosyal hayatımızı etkilemeye yetiyor..
Kızımla sürekli dışarı çıkamaz olduk..Alışveriş merkezleride çok sıkıcı geliyor kapalı alan olduğu için..Dün kızımla yakında oturan bir arkadaşıma gittik ..Yakın olduğu için pusetini almayayaım , zaten sevmiyor yürüsün dedim...Bir baktım çocuk benden çok bunalmış sıcaktan , yanakları kızarmış :) Bir ara beni kucağına al der gibi sarıldı ama 16 kilo olan kızımı kucağımda taşımam belime haksızlık olurdu :)
Sonuç olarak artık pusetsiz çıkıp çocuğu bunaltmaya gerek yok..
Yazların olmazsa olmazı klimalar kullanılmaya başlandı bile..Özellikle geceleri rüzgar esmeyince sıcaktan uyunmuyor..Henüz nem başlamadı , oda başlayınca artık klimasız hayat yaşanmaz olur..
Evin bütün odalarında klima var şunada , sadece mutfakta yok ama olsaymış oda iyi olurmuş :) Onuda kapıları açık bırakarak evin içini soğutmaya çalışıyorum..
Bütün yaz bir odanın içerinise hapsolmak kötü oluyor , en azından benim için :)
Önümüz Ramazan ayı , Allah izin verirse orucumuzu tutacağız ..İnşallah sıcaklardan çok etkilenmeden  tutarız orucumuzu..
Bu sıcakta güneş altında çalışan kardeşlerime Allah kolaylıklar versin..İşleri çok zor , helalinden bol kazançları olsun inşallah..
Bütün yazı kızımla Trabzonda serin serin geçirmeyi çok isterdim ama eşimi bu sıcaklarda yanlız bırakmak istemiyorum..Sıcaktan dolayı yorgunluğu ikiye katlanıyor , ne yemek yapmaya , nede temizlik  , ütü yapmaya hali kalır :)
Sağlığımız etkilenmeden  bu yazıda sağ salim geçiririz  inşallah.

0 yorum:

Yorum Gönder