Ev Hediyesi



Yaklaşık dokuz ay önce Rabbim nasip etti ev sahibi olduk..Genç yaşta Allah kendi imkanlarımızla almayı nasip etti en güzelide bu..Ablam yeni evimize ilk defa geldiği için gelirken bana çok beğendiğimi bildiği bu hediyeyi getirmiş..Ablamla aramız çok iyidir gerçek abla kardeşiz öyle sözde değil yani :) Herşeyimizi birbirimize hiç çekinmeden esirgemeden veririz..Aramızda böyle formaliteler olmaz ama yinede ev hediyesinden ziyade benim bunu daha önceden beğendiğimi bildiği için almış sağolsun..
Söylemesi ayıp uçakla geldiği için dondurucusundaki kışlık yaptığı bütün yiyeceklerdende getirmiş :))

Yeri gelmişken söyleyeyim uçakla seyahat ediyor ve donmuş gıda taşımak istiyorsanız folyoya güzel sarıp bir poşetin içerisine koyarsanız hem erimesini engelliyor hemde dışarıya ıslaklık vermiyor ..

Diyeceksinizki amaan markette hertürlü dondurulmuş gıda satılıyor..Ama memlekette  doğal yetişen ürünlerden numunelik dolapta durması bile insanın özlemini bir nebze olsun gideriyor :)

Ben getiriyorum valla atıyorum bagaja hiçte sorun çıkmıyor :)

Neyse konumuza dönersek bu bibloyu ve çok daha fazla çeşitini Semerkand temsilciliklerinden temin edebilir yada Semerkand pazarlama adresinden sipariş verebilirsiniz..

Bu biblolar özel üretim biblolar taşlı ve taşsız olanı ,altın ve gümüş renkli model çeşitleri var..Hepsi birbirinden şık ve özel tasarımlar..
Mesela bu bibloda Allah'ın 99 ismi net bir şekilde okunuyor..Piyasadaki diğer ürünlerle karşılaştırırsanız bir çoğunda isimler net okunmuyor alırken bunlara dikkat edin derim..

Bir arkadaşıma ev hediyesi bu biblonun osmanlı tuğrası olanından hediye ettim çok çok beğendi ..Sizde ne hediye alsam diye düşünürseniz aklınızın bir köşesinde olsun :)

Fiyatlarına gelinca taşsız modelleri 40-45 tl civarında ,taşlı olanları 75-80 tl civarında..,

Yukarıda verdiğim adreste çok şık duvar tablolarıda var taşlı ,taşsız onlarada bir göz atmanızı tavsiye ederim onlarada benim gibi bayılacağınıza eminim :)..Sitede stoklar tükendi diyor ama bulunduğunuz ildeki semerkand temsilciliklerinden alabilirsiniz..Adreslerine internetten  ulaşabilirsiniz..




Ablama bu güzel hediyesi için tekrar teşekkür ediyorum..Kesene bereket ablacımmm..Seni çok ama çook seviyorum :)

6 yorum:

Yazını okuyunca ben de hemen kardeşimi aradım. Kardeşim benim ben de seni çok seviyorum :)) Tatlım, evinde mutlulukla huzurla oturun inşallah.

Ahu kardeş candır :) Teşekkür ederiz canım güzel dilekelrin için..

Canım yeni evinde güle güle sağlıkla,huzurla oturun Hediyen çok zarif anlamlı Rabbimin bütün isimleri var demek üzerinde ne güzel. iyi günlerde kullan canımm.yiyeceklerinizi de afiyetle tüketin bereketi içinde olsun sevgiler canımmm.

vişnap Çok teşekkür ederiz canım Allah razı olsun Rabbim olmayan herkesede en kısa sürede nasip eylesin ..

Hayırlı olsun çok sevindim ev sahibi olmanıza. Allah olmayan herkese nasip etsin.
Ablalarımız-kardeşlerimiz iyiki varlar. Hediyeniz öyle güzel ki, mutlulukla kullanın iyi günlerde kullanın.

Aslı amin çok teşekkür ederim..Kardeşim yok ama eminim olsaydı aynı şeyleri düşünürdüm :) iyiki varlar ..

Yorum Gönder