Antalyaya Şiddetli Dolu Yağdı !





İki günder Antalya yağmura teslimdi..Bugün yağmurun şiddeti dahada arttı ..Sonrasındada videodaki gibi şiddetli dolu yağdı..Aşağıdaki resimdede dolu tanelerinden kalanlar var :)




8 yorum:

Geçmiş olsun canım ya Allah'ım hayırlı yağmurlar versin derim her zaman.Offf offf durup durup şiddetlenmiş yağmur.Doluların ebatı da bayağı büyükmüş.Şimdi durum nasıl?

vişnap Amin Canım Teşekkür ederim...Şunada asayiş berkemal :) Burası antalya gece korku filmlerini aratmaz gündüz güllük gülüstanlık :) Bende hala alışamadım..Ama bu dolu özellikle ses yönünden video çekilmeyi hak ediyordu :) Allah afet _ felaket göstermesin inş..

17 sene yaşadığım Bodrum'dan bir sel felaketi sonrası tekrar İstanbul'a yerleşmiş biri olarak yağmur sesinden bilre nefret ediyorum ve nrede olursa olsun korkuyorum. :( Ama Antalya'da öyle bir sorun yok diye düşünüyorum.

Allah her türlü felaketlerden korusun. Biz İstanbul'da her türlü süprize hazırız denizde kıyıları olan şehirlerde iklim hep değişken oluyor. Geçmiş olsun hasar yoktur inşaAllah..

Ilhan Ucer Antalya düz olduğu için sel baskını pek olmuyor..Yazları yaklaşık 4 ay hiç yağmur yağmadığı içinde yağmuru toprak çok rahat çekiyor..Yoksa antalyanın yağmur ve fırtınalarıda çok meşurdur :))

Geçmiş olsun ! Bodruma gittim bodrum antalyaya göre daha yokuşlu yerleşim yerleri ..

Emine Kaya Çok şükür bir sorun yok ..Ama burası sera memleketi olduğu için seralar zarar görüyor..Haliyle bu durum sebze fiyatlarına hemen yansıyor :)

Olan yine bize oluyor.. İstanbul'da ki fiyatlar tavana vurur artık :(

Emine Kaya buradada artıyor fiyatlar ama orası daha çok artar :)

Yorum Gönder