Yeni Telefonum LG Optiums 3D P920



Yeni oyuncağım dersem daha doğru olacak sanırım :)..Yaklaşık 5 yıllık telefonuma veda ettim..Aslında telefonum bozulmadı hala daha taş gibi duruyordu ..Samsung E900  kulllanıyordum..Küçük kibar dokunmatik kızaklı idi..İnternet sürekli elimin altında olduğu içinde internet uyumlu telefonlar hiç ilgimi çekmiyordu..Benim için telefonum alooo desin yeterli idi :)

Telefonda yok yok denilebilir akıllı telefonda aradığımız her özellik mevcut ..Hatta Fazlası var..
Dünyanın ilk 3D  telefonu ..3D oyunlar acaip keyifli  ...
Boyutu diğer telefonlara göre biraz geniş olduğu için erkekler ceplerinde kolayca taşıyamazlar diye düşünüyorum..Ama çanta falan kullanan beyler için sorun olmaz diye düşünüyorum..
Bu telefonda sadece  duvar kağıdı özelliğini sevmedim..Yani istediğiniz resmi istediğiniz şekilde ayarlayamıyorsunuz..Onun dışında her özelliği ayrı düşünülerek tasarlanmış..
Android özellikli olması benim için küçük bir bilgisayar görevi  görüyor..

Kısacası bu telefondan çok memnun kaldım , düşünenler için fikir olsun diye paylaşmak istedim..

Telefonu Merak edenler Aşağıdaki linkden özelliklerine bakabilir..

Telefon özellikleri için Tık Tık :)

Telefon resimleri için Tık Tık :)

Detaylı anlatım için TıkTık :)





4 yorum:

Hayırlı olsun ayşegül abla. Telefonla çok haşır neşir biri olsaydın ve onunla internete girmelere doyamayan biri olsaydın kesinlikle LG markasını önermezdim. Ama gördüm ki telefonu asıl ihtiyacı olarak kullanıyorsun o zaman sorun yok, güle güle kullan :)

Enes İLHAN Telefon hediye olunca marka seçme lüxüm olmadı :) Bana sorarsan samsung yada nokia 'dan başkasını kullanmam..

İnternet konusunda haklısın ..Telefondan internet kullanmayı sevmiyorum zaten sadece göz atıyorum ..

Akıllı telefonlar konusunda pek bilgili değilim yazımdada anlattığım gibi ilgi alanım değil ..Hatta boşuna bukadar para dökülüyor düşünenlerdenim :D

Ne demişler ayakkabı bedava olsunda bir numnara büyük olsada fark etmez :D

Merhaba bunu gördüğüm geçrekten çok iyi oldu bende bu telefonu alacağım da sizce nasıl?

Hale Nur Kumcuoglu Ben çok menunum telefondan..İlk kullandığım akıllı telefon olduğundanda olabilir..Ama rahatsız edici bir yönü yok..Bloguma yazı bile yazıyorum daha ne isterimki :)

Yorum Gönder