Kızım 20 Aylık Oldu











Herkese güzel bir hafta başı diliyorum..Bugün Antalyaya 3 ayın üzerine yağmur yağdı..Karadenizli bir insanın 3 ay yağmur görmemesi çok kötü birşey..Bizim oralarda yağmur 1 hafta yağmasa kuraklık oldu denir :) Tabii bende öyle düşünürdüm buraya gelene kadar..

Antalya yağmurları çok şiddetli olur bilen bilir zaten..Üç aylık yağmur 2 günde düşebilir bu topraklara.. Gece kıyamet kopar gibi bir fırtınadan sonra pırıl pırıl bir sabahada uyanabilrsiniz..

 Her halukarda ben Antalyayı kışları daha çok seviyorum..Yerli halk kalıyor tatil amaçlı gelenler artık çok aza iniyor ve sakin bir şehir haline geliyor..

 Kış ayını sevme nedenlerimden biriside kızımın ocak ayında dünyaya gelmiş olması olabilirmi :) 2011 ocak ayının 19'unda dünyaya gelen prensesim artık 20 aylık..

Bir erkek çocuk kadar hareketli , yaramaz diyebilirim..Aynı zamanda çok güler yüzlü..Heran size gülücükler saçabilir..Balkonda saksıdaki maydanozlarımın düşmanı :) tabii kamkatımızında..

Bu aralar toprak yemek istiyor kanını ölçtürüp baktırmam gerekiyor !

 Her ne yaparsa yapsın o bizim canımız herşeyimiz..Babasının oyuncağı :)

 Gece biberonunu teke indirmeye çalıştığımızı daha önceki yazılarımda yazmıştım..Şuanda alıştı tamamen tek biberona..8:30 gibi yatıyor gece 2_3 gibi biberonunu içiriyorum sabah 8 gibide artık kalkıyoruz.. Buna rağmen hala kahvaltı sevmiyoruz..Zamanla alışacaktır eminim..

Kızımın gelişimi çok iyi 14 kilo civarında şuanda herşeyi güzel gidiyor fakat hala Anne demiyor :) Baba diyor ama babasına değil öylesine söylüyor..

Bazen kelimeler söyletmeye çalışıyorum ona ama hemen sıkıldığı için bende zorlamıyorum bu nedenden dolayı..Doğal akışına bıraktım onu..

Suya bııı diyor , işine gelince mama..Bittiye daaaa diyor .. Şimdilik kelimelerimiz bunlardan ibaret :)

Ama benim söylediğim herşeyi anlıyor..Bulaşık makinasını çok seviyor..Temiz bulaşıkları dizerken yardım ediyor..mesela servis kaşıklarının yerini biliyor..Bunları yerine koy kızım diyince koyuyor..Birde plastik malzemelerin yerini biliyor makinadan alıp yerine koyuyor.. Onların yerini bilme sebebi onlarla oynamasına izin veriyorum biryerine zarar vermedikleri için..

Şimdilik bizden bukadar ilerleyen zamanlarda kızımdan haberler vermeye devam ederim..

Bütün çocukları çok çok öpüyoruz kızımla birlikte..hepsini çooook seviyoruz :)

10 yorum:

Rabbim hayırlı uzun ömürler versin canım. Hep birlikte musmutlu bir hayat geçirmenizi temenni ederim.
Maşallah çok tatlı bir kızın var ;)
Sevgiler...

ZîŞuuR Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ..Çok tatlıdır ablası :)

Allah bağışlasın çok şeker maşallah.

çeşnici Handan çok teşekkürler :) o sizin güzel görüşünüz..

Elbette öyledir.. Kız çocukları hem çok tatlı hem de çok akıllı oluyorlar. Tecrübeyle sabittir yani ;)
Sevgiler...

ZîŞuuR yaramaz olduğu için zeki çocuklar yaramaz olur diyorlar..Bizde kendimizi onunla avutuyoruz artık :)

Maşallah.. Allah herkese böyle evlatlar nasip eylesin. Gerçekten çok tatlı bir şeye benziyor. Maşallah demeyi unutmayalım ve Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi ileterek size kızınızla iyi zaman geçirmenizi temenni ederim..

Enes İLHAN Allah razı olsun..İsteyen herkese rabbim nasip eylesin..Eksikliklerini göstermesin..

merhaba...kızına allah bağışlasın ve hep mutlu olun diyorum..Antalyayı severim görünce bir uğramadan geçemedim:)

morpuanlıpembeçorap Sanada merhaba canım hoşgeldin bloguma :) Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Yorum Gönder