Pepee'nin Yeni Karakteri Eke (Şila'nın Kardeşi)













Düşyeri Çizgi Film Stüdyolarıtarafından yapılan, Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee'nin,merakla beklenen yeni bölümleri 17 Eylül Pazartesi günü itibariyle her gün TRT Çocuk ekranlarında…











Düşyeri Tasarım ekibi tarafından titizlikle hazırlanan Pepee Çizgi filmi, yayınlanmaya başladığından bu yana Türkiye'de 7'den 70'e herkesin fenomeni ve Türkiye'nin ilk milli çizgi film kahramanı haline geldi.










Uzun süredir yeni bölümleri beklenen Pepee'nin yeni sezon yayın müjdesi Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları'ndan geldi. TRT Çocuk ekranlarında sevenleri ile buluşacak olan Pepee'nin yeni sezon yayın günü 17 Eylül Pazartesi olarak açıklandı.










52 Yeni Bölüm Yayınlanacak
Her bölümü yine uzman pedagog ve eğitim danışmanları eşliğinde hazırlanan Pepee'nin yeni sezona ait bölümlerinin hazırlığı 5 ay sürdü. 15 bölümün izlenmeye hazır olduğu Pepee, bu sezon toplamda 52 yeni bölümle ekranlarda olacak.










Pepee'nin evi ve üç yeni karakter...
Düşyeri Tasarım ekibi tarafından titizlikle tasarlanan yeni karakterler ve Pepee'nin çok merak edilen evinin içi, odası yaş grubunun algı ve beklentileri göz önüne alınarak tasarlandı.
Heyecanla beklenen yeni sezon bölümlerinde çocukları sürpriz üç yeni karakter bekliyor. Teyze, Enişte ve Şila’nın kardeşi Eke…













Pepee Çayda Çıra, Ata Barı, Misket oynayacak...
Pepee'nin yaratıcısı ve senaristi Ayşe Şule BİLGİÇ yeni sezon ile ilgili: "Yeni sezon için 5 ay sadece Pepee'nin evinin içinin konseptine, tasarımına ve uygulamasına ayırdık. Pepee'ye yakışacak bir ev olması için Düşyeri Tasarım ekibi gece gündüz çalıştı. Çıkan sonuç bizi çok mutlu etti. Umarız Pepeeciler de Pepee'nin evini, odasını beğenecektir. Ayrıca bu sezon Türkiye'nin dört bir yanından aldığımız yoğun istek üzerine Pepee yine pek çok halk oyunu öğretecek. Mesela Çayda Çıra, Kafkas, Ata Barı, Misket bunlardan bazıları. Bir de Şila'nın ailesi bize katılıyor bu sezon. Enişte, Teyze ve kardeşi Eke Pepeecileri bekleyen yeni karakterler... Ekip olarak çok heyecanlıyız." diye konuştu.
GÜNCEL YAYIN SAATLERİ 08:45 / 12:30 / 18:40
kynk: www.facebook.com/PepeeResmiSayfasi

7 yorum:

Nihayet yeni bölümlerini izleyebileceğiz. Paylaşım için teşekkürler canım :)

GÜNCEL YAYIN SAATLERİ 08:45 / 12:30 / 18:40 turkiye saatiyle bu degilmi?

Evet canım ..Ama birde gece 20:45 te var..

12 yaşındayım ve hala Pepee yi seyrediyorum çok güzel ama değil mi ¿

ARTIK KARDEŞİM YENİ BÖLÜM İZLEMEK İSTİYOR

Blogumuzu takip ederseniz yeni bölümleri yayınlıyoruz :)

Yorum Gönder