Doğum Sırasında Bebeğin Başı Kopmuş !


Haberi okuyunca şok şok şok oldum resmen...Brezilyada 5 kişilik bir doktor ekibi tarafından gerçekleşen doğumda doktorun birisi nasıl çektiyse bebeğin başı kopmuş :( Tabii bebeğin vücudu anne karnında kalmış ..Hemen sezaryen'le bebeğin vücududa çıkarılmış...Soruşturma filan açılmış ama bu vahşetin olduğu gerçeğini hangi kanun değiştirebilir !


Daha birkaçgün önce abimin eşi doğum yaptı 4.kez hala oldum..4 kilo 300 gr. doğdu bebek ama zor doğumdan kolu zedelenmiş...Tabii o kadının ne hale getirildiğinide kadın olan herkes anlamıştır zaten ayrıntı yazmama gerek yok.. Bu durumda o kadın çok sağlıklı doğum yapmış oldu dimi ?... Bu üzüntüden dolayı sevincimi bile paylaşamadım !

Ben bu yönetecilerin kadınların doğum seçeneklerini kısıtlamalarınada karşıyım..Herkes özgür iradesiyle istediği yöntemi saçmeli bence..Tabii işin ucu maliyete dayanınca kimse kadınların psikolojisinin ne derece hasar gördüğünü görmezden geliyor..

Kadınları bukadar zorlamayın yaa..Şimdi normal doğuma zorlayarak kadının sağlığımı korunmuş oldu ?

Kadınlara bukadar eziyet etmeyin Allah rızası için !

5 yorum:

inanamıyorum,nasıl böyle bir hata yapılır,sabah sabah kötü oldum bazıları hiç dr olmasa daha iyi galiba.

Doktor değil canii desek daha doğru olur bu kişiye !

anne eli gibi ..Okadar haklısınki sözün bittiği yer burası herhalde :(

Adsız kardeşim bu kişilere ne desek az !

bize söyleyecek birşey düşmez zaten. yetkililerin bir şey yapmaları gerekir. ayrıca okuduğu okulda eğitim verenleri de bir araştırmak gerekiyor derim ben.

ikablog..İnsan böyle birşeye sessiz kalamıyor..Dediğiniz doğru eğiticilere bakmak lazım balık baştan kokmuştur belkide ..

Yorum Gönder