Bugün Benim Doğum Günüm!


Evet bende sonbaharda doğanlardanım..O yüzdenmidir bilemem ama çok severim sonbaharı..Bir yaş daha gitti ömrümden.. Çok fazla keşkelerim yok hayatta ..Olanlarda incir çekirdeğini doldurmaz zaten ..Hayatı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum..Bunu yaparken çizgilerimi aşmadan , durmam gereken yeri bilerek yaşıyorum..Hayatımdaki en büyük şansım eşim sanırım..Tabi ailemi söylememe bile gerek yok..Onlar ayrı biryerde kimseyle kıyaslanamayacak bir bölmede kalbimin en güzel tahtında..Sonra kızım girdi hayatımıza ve hayattaki şansım 2 oldu böylelikle..Tüp bebek merkezlerini görünce bu şans için binlerce kez şükrediyorum..ve Rabbime sağlıkla , sıhhatle bu yaşıma geldiğim için şükrediyorum..Bu arada 31 yaşıma girdim..Söylemekten çekinmiyorum öyle egolarım yok çünkü..Doğum günümü kutlayan yada kutlayamayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum..

Not :Aşağıda resimdekileri eşim sürpriz getirdi..ben yarın bekliyordum fakat ilk kutlayan o olmak istemiş :) Artık bizde gece gece pijama partisi yaptık :D Tam 12 yide bekleyemedik çünkü eşim gece dörtte işe gitmesi gerekiyormuş..Düşünmesi bile benim için yeterliydi zaten..

Aşkım seni çoook seviyorum!..




9 yorum:

Doğum gününüz kutlu olsun Ayşegül Hanım :) Nice mutlu senelere :)

Doğum günün kutlu olsun,hep mutlu ve sağlıklı olursunuz inş.sevgiler

doğum günün kutlu olsun iyi eş, iyi anne♥

#merve... teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Hep beraber inş :)

otuzundansonra... Sizede teşekkürler..Bendende sevgiler..

Asya'nın Salıncağı.. Sanada teşekkürler kuzi..Böyle düşünmen motive etti şimdi beni :)..Kızımı gidip biraz daha nazlatayım bari :D

Doğum gününüz kutlu olsun.. Çiçek ve pasta çok güzelmiş :)

doğum günün kutlu olsun ablacım :)

Hit Adam..Teşekkür ederim ..Örnek olması dileğiyle :))


Elifcim sanada teşekkür ederim..Blogumu takip ettiğini bilmiyordum :D

Kusura bakma biraz gec oldu ama dogum günün kutlu olsun nice senelere insallah... pastanda müthis gözüküyor bu arada

NeSLiNaMe Geç olması önemli değil..Teşekkür ederim güzel dileklerin için..Pastanın tadıda görüntüsü kadar lezzetliydi :)

Yorum Gönder