2. Çocuk Provası :)


12 Daireli bir apartmanda oturuyorum.. sadece 2 komşumla çok samimiyim..Diğer herkesle aram iyi her görüşümüzde sohbet ederiz , evlerimizde dönüşümlü toplanırız fakat o 2 komşum başka..
Onlardan birtanesinin kızı "Zeynep Alya " benim kızımdan bir ay küçük sadece..Komşumun şehir dışından misafirleri geleceği için hazırlık yaparken kızını bana bıraktı bir süreliğine..Kızımla yürütecini paylaşmadılar ilk başta :) sonra ikisinide yere koyup oyuncaklarla oynattım artık..İkiside rahatlıkla emeklediği için bi birine koştum bi birine ..İkiside birbirinden yaramaz :) En sonunda önce misafir kızımızı sonrada kızımı uyuttum..Misafir kızımızı uyuturken benim kızım onun üzerine atlamaya çalışınca ben engellediğim için haliyle cırlıyordu ve çocuğu uyandırıyordu..Neyseki sonunda ikiside uyudu ve arkadaşım kızını almaya geldi çocuklar uyanana kadar sohbet ettik artık.. Onlarla uğraşırken düşündümde 2 çocuk ne zormuş yahu :) Özellikle ikiz olduklarını düşünemiyorum bile..Anlayacağınız bu benim için ufaktan ufaktan 2. çocuk provası oluyor..Sonuç = Başarısız :) Resimlerini aşağıda görebilirsiniz..

11 yorum:

yapma yaa.ben düşünmeye başlamıştım 2.yi:)

e ikiside aynı dönemin çocukları ama,arada yaş farkı olursa fazla sorun olmaz kanatimce ...hehehe ben bile inanmıyorum bu söylediklerime ama...

otuzundansonra haklısın ikiside yaşıt olunca zor galiba..

Hilalcim ben doğum yaptığım günden beri düşünüyorum :) ama iş gerçeğe dönünce acaba sosyal faaliyetim bitecekmi diye düşünüyor insan..

10 tane de olsa sosyal faaliyetimden geri kalmam:D onları da sosyal faaliyete sürüklerim:D tek korkum hamilelik ve doğum cano:(

Gerçekten zor..:s ama nerede zorluk orada bir kolaylık:)öyle demiş Rabbimiz.. ;) sevgiler..

Eskiler peş peşe çocuk doğurupta nasıl bakıyorlarmış insan hayret ediyor. Ama sanırım eskiden çocuklarla fazla ilgilenmeye yokmuş şimdinin çocukları çok ilgi istiyor ve annelerini paylaşamıyorlar :)kardeş olsalardı bu kadar bunalmazdın. Çocuğun kardeşine alışırdı zamanla.hatta yardımcı bile olur sana.

ya sabır valla 5 yıl bitti hala yapıcam yemiyor ki canım Allah sabır versin sağlıkla

Deniz Abla En zor anımda hep o Ayetyi Kerime aklıma gelir zaten..Teşekkürler hatırlattığınız için..


neslihan Ben çocukluğumu hep dışarıda oynayarak geçirdim..Evin içerisinde sadece uyku anılarım var diyebilirim..Annem neden zorlansınki bu durumda :)Haklısın kardeşi olsa daha rahat ederim belkide..Onlar oynarken bende işlerimi yaparım :)


STİL DİREKTÖRÜ bende 2 yıl bekledim çocuk için..Okadar çok korkuyordumki beni engelleyecek yada sosoyal hayatımdan koparacak diye..Ama değil o artık günlük işleriniz gibi birşey oluyor..Fazlalığını hissetmiyorsunuz bile..Ve en büyük neşe kaynağınız..Şiddetle tavsiye ederim :D

merhaba
ne iyi ettinizde bloguma ziyarete geldiniz yoksa sizin blogu göremiyecekmişim:)

ikinci çocuk için hiç tereddüt etmeyin bence he tabiki yaş aralığı olmalı ama çok da fazla olmamalı bana göre tabi,arkadaş olabilmeli iki kardeş

sevgiler

muko Bende sizin gibi düşünüyorum 2. çocuk için..Biribrlerine arkadaş olmaları açısından..Yoksa çok canının sıkılacağını düşünüyorum..

Bendende sevgiler :)

Yorum Gönder