İbrahim Tatlıses Ne Değerliymiş


İbrahim tatlısesin bimem kaçıncı kez evlendiğini duymayan yoktur..Dünün gündemi oydu çünkü..Okadarki neredeyse millet terörü unutacaktı..Açtığım her kanalda bir kadın ağlıyordu onun için.. Nasıl olur biz dururken onunla evlenmesi der gibi içlerini döküyorlardı..Tamam abarttım her kanal diye ama haberlerde dahi giyilen kıyafetlerin markasına , gelinliğin nerde dikildiğine, dün geceyi nerede geçirdiklerine kadar herşeyi detaylarıyla verdiler..Geceyi nasıl geçirdiklerini bilmiyorlar galiba onu vermediler :) Tövbe Tövbe .....İmam nikahlı bir kadın ,imam nikahlı eşinden şiddet gördüğü için devlet ona koruma vermezken birçok kadınla dost hayatı yaşayıp gününü gün eden bir adama neden bukadar gündemde kalıyor anlamış değilim...Sanatçı olduğu içinmi , parası olduğu içinmi ? bence ikiside..Ben sevmem ama hadi seviyorum şarkılarını fln diyelim..Ozamanda aynı şeyleri yazardım..Sapla samanı ayırmak gerekiyor..Her köşede gözü yaşlı bir kadın bırakmış neredeyse..O kadınlarada hayret ediyorum..Birde çıkıp tv lerde ağlıyorlar onun için...ne günlere kaldık yaRabbim ..BÖYLE ACİZ KADINLARDAN NEFRET EDİYORUM......

7 yorum:

Bende sinir oluyorum bu duruma ama. Aldiklari nafakalardan emnun heralde hepsiki seslerini çikarmayip aglamis numarasi yapiyorlar bence.

Fransali Gelin Bugün öğrendimki bu 2. evliliğiymiş.Diğer kadınlar hep imam nikahlıymış..Yasal bir nafaka yoktur ama dediğin gibi paranın açmayacağı kapı yoktur sözünü hatırlatıyor bize..

Bende nefret ediyorum hatta sinir bile oluyorum diyebilirim. Adam ölüm döşeğinden dönmüş dün bi baktım evlenmiş. La sen iyileşme çabası içindesin hemencecik nasıl evleniyorsun hayret bişey! Evlendikleri kişileri de iyi seçiyorlar maşallah. Gündemin ilk maddesi bu olmaya başladı hatta oldu bile 2-3 gün gösterirler bu haberi :)

bombasın süpersin budur abicim!

#merve...

STİL DİREKTÖRÜ

Yorumlarınıza teşekkür ederim ..

Bende sinir oluyorum ama duydugumda cok güldüm : ) acaba derya baykal ne yapti :) vuruldugunda kimseye birakmyiordu hastanede sabahliyodu kadin cildirmistir heralde hahaha :) ayyy vallaha sanki cok önemli o kadar türkiyede kötü seyler oluyor ama kimsenin umrunda degil.

NeSLiNaMe öncelikle şunu düzelteyim Derya Baykal değil Derya Tuna idi sanırım o kişi :) Magazini seviyoruz demekki bukadar program olduğuna göre..

Yorum Gönder