Elektrik Faturalarında Kaçak Kullanım Bedeli


Bu başlığı bir blogda gördüm ve hemen bende faturamı inceledim ve gerçekten çok şaşırdım..Şaka gibi ya..Millet kaçak eletirik kullansın cezası bize kesilsin..Hiç dikkatimi çekmemişti o blogda görene kadar..Bdp nin bir kadın vekili diyorduya doğuya bir çivi çakmadınız diye..Asıl çiviyi meğer onlar bize çakıyor.
.Hemde en büyüğünü..Zira doğunun birçok yerinde kaçak letirik kullanılıyor..Gecekondu mahalleleri,evlerde kalan bağzı öğrenciler en önemliside Allahtan,kul hakkından korkmayanların ,kaçak eletrik kullandığını biliyoruz...İyide neden cezasını biz çekiyoruz?Geçen gün kanalın birinde çıkmıştı bu haber ama farklı şekilde... Faturaya yansıdığını söylememişlerdi..Ödediğimiz mebla hemde öyle ufak bir mebla değil..Aşağıdaki resimde zaten göreceksiniz..Dürüst vatandaş olmanın ceremesini çekiyoruz kısacası..Son söz olarak kaçak kullananlara diyeceğim tekşey Ayeti kerimede Allah ! "bana borçlu olarak gelin fakat kuluma borçlu olarak gelmeyin " diyor..Bunun üzerinede söylenecek söz yok sanırım....










2 yorum:

K/K Bed. in kaçak kullanım olduğundan emin değilim ancak böyle birşey varsa hükümeti sevmeme me bir sebep daha eklendi.

Gasteci kaçak kullanım bedeliymiş araştırdım..Tedaş'a mail attım onlardanda bekliyorum cvp :) Hükumeti sevip sevmemen önemli değilde özel şirket olduğu için hükumetle alakası yok bence..Mahkeme onaylamış bunu ..

Yorum Gönder