Çek Bakalım Atv Yeni Programı


Yaz sezonu açıldı ,diziler tatile girdi ve kanallar izleyiciyi oyalamak için yeni programlarını görücüye çıkarmaya başladı..Bana göre izlenecek pek birşey yok tv de ..Zaten pekte izlemiyorum..İzleyebileceğim programlar arasında atv nin yeni programı dikkatimi çekti..
Jüri üyeliğinde hiç sevmesemde Hıncal Uluç , Okan Bayülgen ve başka isimlerde olacakmış..Jürilerden ziyade ben doğallıktan yana olduğum için amatör yapılan herşeyi seviyorum..Bu yarışmada 'da amatör filmler yarışacakmış..Ne zaman çekmiş olursanız olun nerede yayınlarsanız yayınlayın farketmez, gönderin yarışmaya katılın.
Sinema tutkusu olan tüm amatör yarışmacılar, kendi ekiplerini kuruyor… Hikâyelerini beyazperdeye taşımak isteyen, oyunculuğuna, senaristliğine, yönetmenliğine güvenen amatör ruhlu herkes bu programda buluşuyormuş..Bu programda dikkatimi çektiği için yayınlamak istedim..
Toplam 14 hafta sürecek bu büyük maceranın sonunda en başarılı "kısa film"leri çekerek mutlu sona ulaşan ekip büyük ödülün sahibi olacakmış. Ayrıca final haftalarında çekilen kısa filmlerde yer alan yönetmenler, senaristler, oyuncular arasında küçük Oscar törenini andıran yarışma ile ödüllendirilecekmiş.
Daha önce herhangi bir festival yada başka bir mecrada gösterimi yapılmış filmlerin katılmasında bir engel yokmuş. Program Temmuz ayında ekranlarda olacakmış..

Detaylara BURADAN ulaşabilirsiniz..

Çek bakalım yarışma formuna BURADAN ulaşabilirsiniz..


0 yorum:

Yorum Gönder