Kızımın Battaniyesi :)




Artık kızımızın dünyaya gelmesine son bir ay kala eksikleri tamamlandı sayılır.Bu Battaniyenin bukadar önemi nedir diye düşünenler için yazmak istedim.Gerçekten büyük bir el emeği harcanarak yapıldığı için paylaşmak istedim.Kayınvalidem beyazını yapabilmek için yaklaşık 3 ay bende süslemesi için yaklaşık 1 ay uğraştım.Anlayacağınız 2 kişi bir battaniyeyi zor bitirdik :))Çok hoş ve kibar oldu.Çok emek istiyor fakat ortayada çok güzel bir iş çıkmış oluyor.Hazır alsaydın olmazmıydı bukadar uğraşmaktansa diyenler olabililir.Doğru alabilirdim aldımda hatta ama hazır aldıklarımı sonradan ihtiyacı olanlara veririm fakat bunu kızıma hatira saklamayı düşünüyorum..Bu battaniyeyi Yapmak isteyenler kendi fikirlerini katarak başka şekildede yapabilirler o kişinin zevkine kalmış birşey.Aşağıdan ayrıntılı olarak görebilirsiniz..





6 yorum:

ben o bebişin yerinde olsam kıyıpta yatamam bile =) çok şeker olmuş battaniyesi bile... bebişin fotoğraflarınıda yollarsın artık dünyaya geldiğinde... sağlıcakla kalın...

rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip eyler inşaallah...

Gasteci gerçekten emek verilen şey çok değerli oluyor :))Resimlerini doğunca mutlaka paylaşırım inş.. teşekkürler :))

webleme Güzel dileğin için teşekkür ederim :))

Oyyyy oyyyyy ne kadar çok emek verilmiş canımmm yaa bunu sakla torunların da kullanır sende görürsün inşaAllah canımmmm Ayşegülüm bebiş mi geliyor yoksa ayyyy çok sevindim canımmm hayırlı olsun oyyyy oyyyyy hadi hayırlısı canımmm Rabbim kolaylıklar versin hayırlı evlat etsin inşaAllah.

Vişnap canımcım bebiş gelmiyor bu mevcut 3 yaşındaki kızımın bebeklik battaniyesi :) Bi arkadasimin bebisi olacak ona gostermek için çıkarınca aklima geldi paylaşayım tekrar dedim :)

Çok merak ettim ama resim ben mi göremiyorum yoksa silindi mi?

Yorum Gönder