En Nefret Ettiğiniz 3 Şey {Mim}










Ömrü hayatımda geçirdiğim en sıcak yazın yavaş yavaş sonuna gelirken yine bir mim'le karşınızdayım.Blog kardeşlerimden Webege Blog mimlemiş beni.Öncelikle kendisine teşekkür ediyorum.Mim konusu başlıktada olduğu gibi en nefret ettiğimiz 3 şey bizlere soruluyor.Aslında çok şeyden nefret ederiz ama ilk bakışta çokta birşey aklıma gelmiyor açıkçası.Ama ilk aklıma gelen üç şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

1.Sıcak hava.
Tüm Türkiye olduğu gibi Antalyada çok sıcak bir yaz dönemi geçirdi.Sıcaktan klimalarda kafayı yedi insanlarda.Oldum olası yaz aylarını pek sevmem.Benim ideal mevsimim bahar mevsimleridir.ne üşürsün ne yanarsın.
2.Soğan.
Son birkaç aydır en nefret ettiklerimin arasına girdi soğan.Hemde baş sıraya.Ne kokusuna ne kendisine tahammülüm yok.
3.Dedikodu.
Hani bir söz vardırya başkasının hakkında konuşan senin hakkındada konuşur öyle bir kişiye sırrını asla verme diye.İşte öyle insanlardan nefret ederim.En can arkadaşının arkasından bile söylemediğini bırakmayan öyleki söyledikleriyle beni kendisine iğrendiren insanlar.İşte onlardan nefret ediyorum.Özelliklede senin ağzından laf çıkmadığını bilen çevren birbiri hakkında herşeyi sana anlatması.
Şuanlık hatırladığım bunlar.Çok var ama dediğim gibi ilk etepta aklıma gelenleri yazdım.Birdahaki mim'de görüşmek üzere.
Bende bu mimi cevaplamak isteyen herkese gönderiyorum.İyi mimlemeler ,iyi bloglamalar.

2 yorum:

Cevapladığınız için teşekkürler. :)

Rica ederim. Elimden geldiği kadar mim'lere karşılık veririm.

Yorum Gönder