Ev Filmi Fragman izle 2010


Film hakkındaki tüm detayları aşağıda okuyacaksınız.
Senaryosu Biri Bizi Gözetliyor formatında olan ev filmi vizyona girmeye hazırlanıyormuş.Biri Bizi Gözetliyor’ yarışması benzeri evlerden birinde yarışmacılar, hayallerine kavuşmak ve beklentilerini karşılamak amacıyla 100 gün bir evde yaşamayı kabul ederler. ‘EV’ yarışmacıları için sürprizlerle dolu bu süreç, hayatları boyunca unutamayacakları bir tecrübeye dönüşecektir.Canlı yayın yolunda devam ederken, birdenbire Ev’e silahlı bir adam girer ve yarışmacıları rehin alır. Saldırganın amacı oyunun kurallarını değiştirmektir.“Ev” adlı yarışmanın final gecesinde birinci olan yarışmacı elemek istediği kişiyi öldürecek ve tüm olanlar canlı yayında ekrana gelecektir. Yarışmacılar içeride ecel terleri dökerken aynı zamanda tüm Türkiye de bu gerilim dolu saatlere canlı canlı tanık olacaktır.
Satır arasında bu tür reality show yapımlara bir eleştiri niteliğinde olan film, gerilim türü film boşluğunu dolduracak ve sinemaseverler için haziran ayında iyi bir alternatif olacak gibi gözüküyor.4 Haziran 2010’da vizyona girecek olan ev filmi için gerçek bir ev inşa edilmiş.Gercek bir televizyon programı havası yaratılan yapımda 1.5 saat içinde yaşananlar seyirciye aktarılacakmış. İlginç filmlerden birisi olan ev filminin oyuncu kadrosu şöyle.
DENİZ CELİLOĞLU, KEREM ATABEYOĞLU, ALPAY ATALAN, ECE ÇEŞMİOĞLU , MELDA GÜR, AHMET SARAÇOĞLU, ŞÜKRAN OVALI, LEVENT ÜNSAL, ALİCAN YÜCESOY, İBRAHİM ERSOYLU, GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU, AŞKIN ŞENOL, FUNDA ERYİĞİT, ÖZGÜR ÖZBERK.
KONUK OYUNCULAR: OKAN BAYÜLGEN, ÖZGE ULUSOY, ECE ÜNER, BURAK TÖRÜN, OĞUZ HAKSEVER.

0 yorum:

Yorum Gönder