Mim:Blog Yazarlığı











Başlıktada okuduğunuz gibi mimlenmiş bulunuyorum:) Bu 2. mim'im.Diğeri Cekingen Tarafından mimlenmiştim ve Konu blogcuların kullandığı telefonlardı.Bu mim'i kimin başlattığını takip edemedim ama bana blog kardeşim Canip Zilan göndermiş.Blog kardeşime teşekkür ediyorum.
Bu seferki konu ise Blog Yazarlığı konusu.Benden önceki yazan arkadaşlarında benimde ortak fikrimiz Blog Yazarlığı Sabır İster.Hemde çok sabır.Yazarlıkta yeniyim ama Blog mutfağını çok iyi biliyorum. O güzel lezzetlerin pişip masaya gelinceye kadar ne aşamalardan geçtiğini aşçı olmayan bilemez:)
Yazarlığın (blog) henüz çok başındayım ama yinede düşüncelerimi birazcık yazmak isterim.
Blogunuzu çok az kişi ziyaret ediyor olabilir ama yinede özgün yazmaktan kaçınmayın.Bildiğiniz doğrudan asla şaşmayın.Özellikle yeni olduğunuz zaman herkes bir yöne çekmeye çalışıyor,belirli kalıplara sokulmaya çalışılıyorsunuz ama bunları yemeyin :)Eğer bu işi para için yapıyorsanız baştan hata etmişsiniz demektir,çünkü blog yazarlığı içinizden gelmeli.Yoksa zirveye çıkmasına çıkarsınız ama gümmm diyede düşersiniz:).
Çok fazla yazıpta ustalara saygısızlık etmek istemiyorum :)bukadarının şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum.Zateen iyi bir blog olmak için yapmanız gerekenleri merak ediyorsanız ,Canip Zilan gayet güzel, kısa ve öz yazmış ordan okuyabilirsiniz.
Bende bu mim'i cekingen'e paslıyorum :) Eminim oda güzel düşüncelerini bizimle paylaşacaktır.
Yeni mim'lerde görüşmek üzere......

2 yorum:

Teşekkür ederim cevapladığın için...

Yorum Gönder