Petek Marketing Sistem









PETEK Marketing, 10,000' in üzerinde kayıtlı üyesi olanNetwork sistemlerine yeni bir boyut kazandıran sistemiyle çalışan bir şirket. Bu kazanç sistemi ile çok ciddi gelirler elde edebilirsiniz.Özellikle ev hanımları yada ek iş arayanlar için iyi bir gelir.Bilmeyenler için anlatıyorum.Bu sistem avon ,yada envey ürünleri satış sistemine benziyor.İç çamaşırı,pijama,gecelik,erkek iç giyim pijama vs. ürünler mevcut.Günlük hayatta olmazsa olmazımız olan bu ürünler tahmin edebileceğiniz gibi benzer sistemde çalışanlardan daha çok alıcı bulmakta. Yapmanız gereken BURADAKİ linki tıklayıp bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurup üye olmak ve aktivasyon mailini beklemek.Satıcıya hiçbir zarar getirmeyeceği için denemeye değer diyorum.Özellikle çevresi çok olanlar için ideal bir iş.Ayrıca yapacağınız her üyeden pirim alacağınızıda unutmayın.Şimdiden iyi çalışmalar.Bol kazançlar:)

Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.
Başvuru formu için Tıklayın.

1 yorum:

Nisan 2009 tarihinde sizlere merhaba diyen PETEK Marketing, 8.000' in üzerinde kayıtlı üyesiyle hızla büyümektedir. Sektöründe bir ilke imza atarak Network sistemlerine yeni bir boyut kazandıran PMS' nin benzersiz kazanç sistemi ile çok ciddi gelirler elde edebileceksiniz.

1.Dünyada ilk defa uygulanan üyelik primi sayesinde 250.000 TL'nin üzerinde bir gelire sahip olabilirsiniz..


2.Her ay ürün alma zorunluluğu gibi bir aktiflik şartı kesinlikle yok. Sizlere gönderdiğimiz katalogdan satışınızı yapar ve sadece sattığınız ürünün siparişini verirsiniz. Dolayısıyla SIFIR RİSK ile çalışırsınız..

3.10.000 i aşan ürün çeşidiyle ve bu ürünlerin hayatta zorunlu olarak kullandığımız ürünler olması sebebiyle sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılarken bile ciddi gelirler elde edebilirsiniz.


4.Bir ay içinde yapılan cirodan hesaplanan prim,bir sonraki ayın 10 ila 15 arasında ödenir.


5.Ürünler günlük hayatta kullanılan ve sirkülasyonu hızlı olan ürünler olması sebebiyle satışınız kolaylaşır.. Üstelik %25 ile %50 arasında ciddi bir satış primi elde edersiniz. Bunun yanında ekibinizdeki cironuza göre de %25' e kadar bir prim elde edebilirsiniz.


6.PMS' nin fiyat politikası gereği her ürün grubunun ekonomik alternatifleri mevcut olduğundan, belli bir kesime değil her gelir tabakasındaki müşteriye hitap edebilirsiniz. Herkesin kullandığı ürünü her kesimin bütçesine göre satışını gerçekleştirebilirsiniz..


7.Türk firması ve tamamen yerli bir sermaye...

http://www.petekmarketing.com//ref.aspx?rcn=4884

Yorum Gönder