Seninbankan | Yeni Nesil Digital Banka

Hepimiz zaman zaman kredi kartına ihtiyaç duyuyoruz hatta günümüzde kredi kartsız işlem yapan bir yer de kalmadı, ancak başvuru yapmak için bazen işlemler zamanımızı alabiliyor bununla ilgili online işlem yapmak isterken seninbankan'a rastladım ve çok faydalı bir site olduğunu gördüm. Kuveyt Türk çatısı altında faaliyet gösteren Senin Bankan, geleceğe yönelik birtakım birikimlerde bulunmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlıyor.

Artık eskisi gibi uzun fatura ödeme kuyruklarında beklemeye ve zaman harcamaya gerek yok, çünkü senin bankan ile internet üzerinden otomatik ödeme talimatı verebilir, güvenli şekilde günü geldiğinde yatan faturalar ve sms ile bilgilendirme yoluyla takip edebilirsiniz. Otomatik ödeme talimatı verdikten sonra herhangi bir komisyon alınmıyor.
Dijital bankacılıkta yepyeni bir kapı aralayan Senin Bankan, düzenlenen kampanyaları ile her geçen gün daha fazla müşteriye hizmet vermeye devam ediyor. İndirimli imkanları ile öne çıkan banka ile kendinizi hem özel hem de değerli hissedebileceksiniz. Şubeye gitme derdine son vererek zaman kaybı yaşamanıza engel olan platform ile hesap işletim ücreti ödeme zorunluluğu da ortadan kalkıyor. 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman aralığında bankacılık işlemlerinizi halledebilir ve böylelikle kısa sürede diğer işlerinize odaklanabilirsiniz.
Kuveyttürk katılım bankasında Seninbankan.com sayfalarında birçok kampanya da dikkati çekiyor. Bu kampanyaların hemen hepsi günlük hayatınızı ve yaşamınızı kolaylaştırmak adına atılan adımlardan oluşuyor. Dijital Bankacılık sayesinde hemen tüm işlemlerinizi sorunsuz ve kısa sürede gerçekleştirirken tüm kampanya ve avantajlardan yararlanmış oluyorsunuz. Yaşı kaç olursa olsun artık çok büyük bir kesim Dijital Bankacılık üzerinden işlemlerini gerçekleştirmeyi tercih eder hale geldi. Bunun en etkili sebebi ise hem kısa sürede gerçekleşiyor olması hem de masrafların ciddi düzeyde azalması. Bu kolay uygulama ile tüm işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Kredi kartı başvurusu için yapmanız gereken tek şey seninbankan.com.tr ye tıklamak.
Hiç bir faiz işlemi uygulamadan dijital bankacılık hizmeti veren ve müşteri odaklı çalışmalarını günbegün artırmaya özen gösteren Senin Bankanla  tüm ATM lerde para vermeden istediğin şekilde istediğin yerden para çekme imkânı sağlıyor. Para çekmede başka ATM ler para ödeme devrine son veren seninbankanla artık dilediğiniz gibi paranı istediğiniz ATM den gönül rahatlığıyla çekebilirsiniz.
21.11.2017

1 yorum:

Merhabalar sizi yeni keşif ettim.Faydalı bilgi ile dolu olan blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak).Başarılar dilerim.

Yorum Gönder