Dijital dönüşümü Bizpoint ile yakalayın

Günümüzde vaktin nakit olduğu ve her şeyin telefondan halledilebilir hale geldiğini göz önünde bulundurursak bu alanda her geçen gün beklenti ve çıtanın yükseldiğini görmek mümkün..
Öyle bir proje düşünün ki neredeyse aklınıza gelebilecek her alanda size istediğiniz mekan,işyeri,cafe,dükkan ,işveren vb.birçok ihtiyaca anında cevap bulabileceğiniz yeniliklerle dolu..


Gerek tatil amaçlı gerekse iş amaçlı birçok uygulamayı telefonumuza indirip gereksiz alan işgal ettiğimi  bu siteyi görünce anladım..
Birçok alanda açığı kapatacak bu projeyi görünce takdir etmemek elde değil...
Gideceğiniz mekan hakkında yorumları göreceğiniz gibi ilgi duyduğunuz şirket hakkında yorumlar ve bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz..
Hedef kitlesini genişlettikçe genişletmiş bir uygulama.
İş arayan, işveren, müşteri, tedarikçi herkes bizpointte birleşmiş.
Kurumlar kendi aralarında canlı ve etkin iletişim sağlayabilmekte. Herkes kendi arasında ya da bir diğeriyle bağlantı oluşturabiliyor. Mekanın mı var ihtiyaçların için teklif alabileceğin ve görüşme olanağı sağlayan bir uygulama ve tamamen ücretsiz.
Uygulamayı bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi ama telefonumda 3-4 uygulama bulunduracağıma bir uygulama da tüm kategorilere ulaşabiliyorum.
Örneğin bir restoran hem müşteri potansiyelini arttırıp hem de malzeme tedarikçilerini bulabilir.
Dolayısıyla hem yeni müşteriler edinebilir hem de satın alma ihtiyaçlarını en ekonomik yoldan karşılayabilir. Promosyon, kupon, indirim, reklam, tanıtım gibi tüm satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirilebilir. Personel de arayabilir.
Blog veya web sitenizin ilave  trafiğini artırmak için BizPoint’te Banner Reklam verebilirsiniz mesela...
BizPoint ile, Amerika, Asya ve Avrupa dahil, Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve çevrenizde bulunun her şey den haberdar olma şansınız var..
Aradığınız elemanı, işveren, tedarikçi, müşteri, reklamcı ,iş arkadaşı, toplantı, organizasyon, teklif, ve
Çevrenizdeki okul,park,camii,terzi,spor salonu,kasap,iş ilanı,market aklınıza ne gelirse tek tıkla bulun..Dijital dönüşümü Bizpoint ile yakalayın
Bütün bunlar ve çok daha fazlası  sizede cazip geliyorsa web sitelerini mutlaka ziyaret edin...
 https://www.bizpoint.com/tr/

1 yorum:

Bu siteyi biliyorum ve gerçekten diğer sitelerden farkı çok belli. Daha iyi noktalara gelmesini isterim açıkçası.

Yorum Gönder