Sevgilinizin ayaklarını Yerden Kesmeye Ne Dersiniz?



Değer verdiğimiz insanlar ile geçireceğimiz her gün özeldir. Fakat bazı günler çok daha özeldir. O günlerde sevdiklerimizle vakit geçirmek diğer günlere nazaran daha eğlenceli ve değerlidir. Böyle özel günlerde alışılmışın dışında her zaman yaptığımızdan farklı bir şekilde o günü kutlamak gerekir. İşte böylesi değerli günlerden birisine sadece 2 gün kaldı: 14 Şubat Sevgililer Günü.

Aslında sevdiklerimiz yılda sadece bir gün değil her gün hatırkanmayı hakediyorlar. Bu özel günde sevgilimiz ya da eşimiz ile güzel vakit geçirmek daha anlamlı olacaktır. Tabi ki bir de bu işin hediye kısmı var. Sevdiğinize alacağınız küçük bir hediyenin ya da ‘’seni seviyorum’’ demenin tam vakti. Belki uzun zamandır sevgilinize veya eşinize onu sevdiğiniz söylemediniz. Ya da en son ona ne zaman hediye aldığınızı hatırlamıyorsunuz. Eğer siz de böyle bir durumdaysanız harkete geçmenin vakti geldi sanırım.

Herkes bütçesi dahilinde bu özel günde sevdiğine güzel bir hediye alabilir. Küçük süprizler yapabilir. Önemli olan o kişinin mutlu olmasıdır. Sevdiğinin ve sevildiğinin hatırlanmasıdır. Çıkın çarşıya ona güzel bir hediye alın ya da o gün hoş bir yerde akşam yemeği planı yapın. O da olmadı, kendi ellerinizle evinizde ona yemek hazırlayın. Eğer bütçeniz varsa iki kişilik uçak bileti alın ve onu gitmekten hoşlanacağı bir yere götürün. Yurt içi ya da yurt dışı, neresi olduğu hiç önemli değil.

Sevgililer Günü gibi özel günlerde uçak firmaları indirimli uçak bileti kampanyalarını başlattığı için bu fırsatı kaçırmayın. Seyahat için geç kaldığınızı düşünmeyin. Erken rezervasyon yapamasanız da ucuz uçak bileti satın alabileceğiniz siteler mevcut. İnternette küçük bir sörften sonra bütçenize uygun biletinizi satın alabilirsiniz. Sevdiğinizi mutlu edecekseniz eğer tüm çabalara değer.

0 yorum:

Yorum Gönder