Kış Tatili Planınızı Şimdiden Yapın



Türkiye tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ile bir turizm cennetidir desek abartmış olmayız. Ülkemizin her köşesinde ve her mevsim tatile gidebileceğimiz yerler var. Akdeniz ve Ege bölgelerinin Antalya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası gibi muhteşem denizlere sahip merkezleri yaz turizmine uygunken; Karadeniz bölgesinin Trabzon, Rize, Bolu, Giresun gibi yüksek yerleri de yayla turizmi iin idealdir.
Tarihi dokuyu iliklerine kadar hissetmek isteyenler için ise İstanbul başta olmak üzere pek çok şehrimiz ziyarete uygundur. Şüphesiz Türkiye’de sadece yaz turizmi değil kış turizmi de büyük ilgi görmektedir. Yurtiçinden ve yurtdışından kayak tutkunu bir çok turist kış sporları için Uludağ, Palandöken, Sarıkamış, Saklıkent gibi kış turizminin elverişli olduğu merkezleri tercih etmektedir.

Son zamanlarda turizme yapılan yatırım sayesinde de ülke turizminde büyük bir ilerleme vardır. Bu yatırımlardan en önemlisi de turistik tesislerin sayısını artırılması, kaplıca ve otellerin profesyonel ekiplerce denetlenmesidir. Turizme yapılan bu yatırımlar hem kış turizmi hem de yaz turizmi için turistlerin Türkiye’yi tercih etmesini sağlamıştır.

Sonbaharın yerini yavaş yavaş kışa bırakmasıyla kış tatil sezonu açılmış oldu. Özellikle yazın tatile gidemeyenlere geç kalmadan bir kış tatili planı yapmalarını öneririm. Ne kadar erken plan yaparsanız o kadar iyi. Kış ayları yaklaştığında uçak bileti fiyatları yüksek olduğundan erken rezervasyon yaparak en ucuz uçak biletlerini satın alabilirsiniz. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı uçak bileti bulabileceğiniz hem yerli hem de yabancı pek çok havayolu şirketi var. Ayrıca koltuğunuzdan bile kalkmadan gideceğiniz yere yapılan uçuşların bilet fiyatlarını mukayese etmek ve en ucuz uçak biletini bulmak artık hayal değil. Hadi o zaman şimdi kış tatili için nereye gitmeli onu planlayalım.

1 yorum:

İnternette en büyük, limitsiz ve ücretsiz depolama alanı!

http://kutucugum.com/

LİMİTSİZ ve BEDAVA

Yorum Gönder