Mobilya Trendlerini Takip Ediyor Musunuz?

Mobilyalar da diğer ürünler gibi her geçen gün kendini yenilemektedir ve her geçen gün yeni bir trendle karşımıza çıkmaktadır. Her ne kadar uzun ömürlü bir kullanıma dahil olsa da mobilyalar da dönem dönem değişim moduna girmektedir.

Mobilya trendleri 2014 yılında daha çok klasikliğe dönen ve eskitme modellerine ulaşan modellerle karşımıza çıkmaktadır. Her ne kadar yenilendiğini söylesek de diğer alanlarda olduğu gibi mobilya alanında da eskiye dönüş mevcuttur.
2014 mobilya modellerini dilerseniz online olarak Çiftçioğlu sitemizden dilerseniz de Çiftçioğlu mağazamıza gelerek modellerimizi yakından görebilirsiniz.
Eskitme mobilyalar
2014 mobilya trendlerinde en çok eskitme modellerini görebilmemiz mümkündür. Eski mobilyalarınızı dilerseniz yeni boyama şekilleriyle boyatarak eskitme mobilyalar elde edebilirsiniz dilerseniz de mobilyalarınızı tamamen değiştirerek nostaljik olan eskitme mobilya türlerinden evinize alabilirsiniz. Yine klasik modeldeki mobilyalara da Çiftçioğlu sitemizden göz atabilmeniz mümkündür.
Eskitme mobilyalar evlerde daha çok klasik bir çizgi oluşturarak evinizin dekorasyonuna asillik katacaktır. Eğer sizler de dekorasyonda klasiklikten hoşlanıyorsanız bu mobilya türlerinden en kısa sürede evlerinize edinebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder