Amerikada Doğum



Amerika denilince akla artık sadece Holywood ve özgürlük heykeli gelmiyor. Özellikle bebek bekleyen aileler son yıllarda Amerika denildiğinde Amerikada doğum düşünüyorlar.
Amerika’da doğan her bebeğin Amerikan vatandaşı olması, eğitim hayatı boyunca birçok ayrıcalıklardan faydalanması, vizesiz seyahat imkanı elde etmesi gibi birçok sebepten dolayı artık aileler doğum için Amerika’nın yolunu tutuyorlar. Ancak bu kararı vermek sadece maddi imkanlarınızın yeterli olmasına bağlı değil. Aynı zamanda titiz bir planlama ve organizasyonda gerektiriyor. Doğru şehrin, hastane ve doktorun seçimi, kalacağınız evin kiralanması, hastane ile irtibata geçilmesi, doğum, doğum sonrası evrak işlemleri ve daha birçok detayla uğraşmak kolay değil. Hele birde hamile iseniz.
İşte bu sebepten dolayı Amerikada doğum alanında hizmet sunan güvenilir ve profesyonel bir danışmanlık firmasından destek almak en doğru karar olacaktır. Yeni Bir Hayat yurtdışı sağlık merkezi Amerika’nın 100’den fazla ayrı yerinde güvenilir ve kurumsal bir hizmet sunuyor. Anadolu ajansında yer alan bir habere göre Amerikada doğum için karar veren ailelerin yarısından fazlası Yeni Bir Hayatı tercih ediyorlar.
Yeni Bir Hayat uzmanları havaalanında karşılanmanızdan, bebeğinizle Türkiye’ye döneceğiniz ana kadar olan tüm süreci sizin için planlıyor, organize ediyor ve sizin yanınızda yer alarak uyguluyor. Türkiye ve Amerika’da yer alan ofisleri ve 20 kişiden fazla ekibi ile sizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Türk rehberiniz İngilizce bilmiyorsanız sizinle doktor randevularınıza geliyor, alışverişinizde yardımcı oluyor, hatta isterseniz doğumda bile size eşlik edebiliyor. Kısaca sizin rahatınız ve güveniniz için her konuda destek sunuyorlar. Size ise sadece Amerika’da geçirdiğiniz günlerin keyfini sürmek ve sağlıklı bir doğum yaparak bebeğinize kavuşmak kalıyor.

4 yorum:

İlk defa duydum ABD de doğan bebeklerin direkt vatandaşlık hakkı aldığını. Ülkemizin bu halini gördükten sonra parası olan herkes bu yolu seçebilir.

Bende ilk defa duyuyorum Amerikada doğan çocukların oranın vatandaşı olması çok ilginç.. Zenginlere göre :)

Bana bu okuduklarım şunu hatırlattı canım,zengin dağdan aşar gider yoluna,fakir düz yolda şaşırır.İmkanları olanlara bu dünya cennet oluyor.

Yorum Gönder