Ne İçin Blog Yazıyorum Mim !



Herkese merhabalar arkadaşlar..Uzun zamandır mim yazmamıştım , Değerli kardeşim Yalçın Güler yine mimlemiş beni :) Mim için Teşekkür ediyorum kendisine..Her mim den önce "seni mimleyebilirmiyim abla " diye özelden  msj atma inceliğini gösterdiği için de ayrıca teşekkür ediyorum..

Gelelim mim 'imize...

Neden blog yazıyorum ??
Öncelikle hayatım boyunca çok sosyal bir insan oldum onu belirteyim..Yeni insanlar tanımayı , arkadışlıklar kurmayı hep sevdim ve de paylaşmayı...
 Hal böyle olunca blog yazmak benim kalemim olduğunu anladım..Düşünceerimi rahatlıkla ifade edebileceğim , sansürsüz , tamamen kendimin yönetiminde bir yerde yazmak asıl özgürlük bence..
Hiç tanımadığın insanlara blog üzerinden  güzel dostluklar kurmak , paylaşımlarıma değerli görüşleriyle katkıda bulunmaları da blog yazmamda teşfik nedenim..
Bunun yanında para kazanma yönüde oluyor birçok blogda olduğu gibi..Ama sırf bu yüzden blogumu çöplüğe çevirmiyorum ..Bana göre zaten kaliteli , tamamen kendime has paylaşımlar yapıyorsam reklamlarda kendiliğinden gelir , bunun için özel bir çaba harcamaya yada blogumu kirletmeye gerek olmadığını düşünüyorum..
Kısacası ben blog yazmayı seviyorum..Öyle yada böyle yazmayada devam etmeyi düşünüyorum, hayatımda büyük değişimler olmadığı sürece...

Bü güzel mim için tekrardan Yalçına teşekkür ediyorum ve bende bu mim'i vişnap macide  ve emine kardeşime ve cavaplamak isteyen herkese  gönderiyorum... Umarım fırsat bulup cevaplarlar :)


6 yorum:

Bir Kase Lezzet Ayşe Alkan , Çok teşekkür ederim canım , bilmukabele :))

Büşra Kahveci , çok haklısın canım paralel düşünüyoruz :)

Ferhat Bayram , çevirsinler bakalım ,onların blogları balon misali sönmeye mahkum..kalıcı olabilmek önemli :)

Canım ne kadar güzel içten cevaplar bunlar.Umarım ben de bir ara alıp mimini cevaplarım Ayşegül'ümm.Güzel yüreğine sağlık arkadaşımm.

Vişnap Macide , Canımm çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..Senin yazınıda merakla bekliyorum :) Teşekkür ediyorum tekrar seninde gönlüne sağlık .

Emine Kaya , canım teşekkür ederim cevap yazdığın için :)

Yorum Gönder