Sapla Samanı Ayıralım !



Merhaba arkadaşlar ..Bu konu hakkında yazı yazmayı düşünmüyordum ama bir blogger arkadaşımızın yazdığı yazı beni buna teşvik etti doğrusu..

Yazısında "blogger arkadaşlar nerede ? Neden duyarsız kalıyorlar ? Duyarsız kalan blogların takibini bırakıyorum " gibi bir yazı yazmış..Açıkçası bu yazıya sadece güldüm..Bu kadarda at gözlüğüyle bakılmazki hayata kardeşim..Herkes seninle aynı düşüncede olmayabalir..Yada demokratik hakkını kullanıp susmayı tercih ediyor olabilir buna saygı duymak bir blogcu olarak ilk bilinmesi gereken şey..

Valla benide takip ediyorsan Allah aşkına takibi bırak ! Senin gibi dar zihniyetli insanların takibine ihtiyacım yok !

Beni takip edenler bilir ki hiçbir siyasi görüşü bugüne kadar savunmadım..Hatta şuandaki hiçbir siyasi partinin ülkesini düşündüğünüde düşünmüyorum..Herkes kendi egosunun peşine düşmüş , halkı düşünen yok !

Bu nedenden dolayı hiçbir siyasi partini adı geçen organizasyon , konser, topantı vb. ortamlarad bugüne kadar olmadım ..Bundan sonrada olmayacağım..

Takip ettiğim birçok blogger arkadaşım kendince fikirlerini paylaşmışlar bloglarında hepsini saygıyla okudum ama yorumlamadım ! İçlerinde yüzde yüz katıldığım yazılar olmasına rağmen .. Nedeniyse ,herkese verecek cevabım olmadığından değil sadece saygı duymamdandı..

Ben herkesin özgürce görüşlerini bildirmesi , eylem yapması taraftarıyım..Ama bugün gelinen noktada demokrasi geride , terörist guruplar öne çıkmış durumda..Hal böyle oluncada ben gerçekten demokrasi hakkını kullananlara saygı duyuyor , diğerleriyle aynı ortamda olmaktan , yaptıklarını haklı göstermekten yana değilim..

Dün gece Antalyada bazı kesimlerde tencere tavayla , özgürce, demokratik olarak sesini duyurmaya çalışan insanlar kadar , yakıp yıkan ,etrafa , kamu malına zarar veren guruplarda vardı..Açıkçası ben bu durumda sağ duyulu halk adına orada olan insanların geri çekilip o yüzleri kapalı şahısları sap gibi ortada bırakmaları taraftarıyım..Bu saatten sonra dışarıdan hiçte domokrasi hakkı gibi gözükmüyor bu gösteriler ..

Yine Antalya adına şunu demeliyimki , yüzde ellisi turizimden geçinen halk kendi ekmeğini baltalıyor bu şahıslara ön ayak olarak..Ya bu yüzü maskeli gurubu aradan çıkarın , yada bu eyleme son verin sesinizi sandıkta sonuna kadar duyurun ! Baştakileri istediğiniz gibi sandığa gömün !

Fatih Altaylı'yı sevmeyenlerdenim bende..Dün twetter 'da bir yazısı dikkatimi çekti..

" Ben bu yıkılan dökülenlere değil sandıktan çıkan oylara bakarım " diye yazmış..Sonuna kadar hak veriyorum bu yazıya , kendisini onaylamasamda..

Böyle büyük bir demokratik hak varken yıkıp dökmek , yada bunlara destek çıkmak doğrumuki bende çıkıp blogumda bunları savunayım..

Ben özgürce sağa sola saldırmadan gösteri yapanları saygıyla karşılıyorum..Ama en ufak taşkınlık yapanları asla onaylamıyor.."Halk " olarak bu hakkı onlara vermiyorum !

Şunuda yazayımki kuzenlerim , arkadaşlarım istanbuldaki gösterilerde en önde olanlardı..Ama tam tersi olan arkadaşlarımda var..Birbirlerinden habersiz özelden bana birşeyler yazıp kendilerince haklarını savundular..Hepsine sağduyu , sukunet , mantık önerdim..Tarafsız olmak böyle birşey sanırım..

Son olarak , değerli blogger arkadaşlarım..Ben sizi savunduğunuz görüşe göre takip etmiyorum.İstediğiniz şekilde yazılar yazıp hissiyatlarınızı yazabilirsiniz , ben herzaman yorumsuzda olsa okurum yazılarınızı "saygıyla "..

Kendiniz gibi düşünmüyorum diye yada savunma yazısı yazmıyorum diye beni takip etmekten vazgeçecekseniz buyurun , izleyici bölümü yan tarafta ! Bilmeyenlere nasıl izlemeyi bırakacağınıda yazabilirim..

Ülkeyi bağırıp , çağırıp , bizim gibi düşünmeyenlere küfür ederek bir adım öteye götüremeyiz.. Bu sadece iki adım geriye gitmeyi sağlar unutmayalım olmazmı ?

Sapla samanı ayrıt edip birazcık saygı lütfen !!!! Vede sağduyu..

5 yorum:

ok güzel bir yorum olmuş. tam olarak adeta kendim yazmış gibi hissettim. her kelimenize katılıyorum. ellerinize, kaleminize sağlık.

mutfaktaki acemi , canım teşekkür ederim yorumun için , saygı duyuyorum !

Cok güzel yazmissiniz ortaligi yakip yikmakla bir yere varilamayacagini ne zaman anlayacaklar Ülkemizin gelecegini baltaliyorlar birde cagdasiz diye ortalikta dolasiyorlar Sonrada ortaligi temizlemeye geldik diye temizlik yapiyorlar niye yiktiniz niye temizliyorsunuz cagdaslik yikip dökmekse ben cagdas degilim Insan kendi polisini taslarmi onlar bizlerinde evladi degilmi Artik durup düsünme zamani herkes kendine sormali ben bir sey yapiyorum fakat bunun sonucu kimlere zarar veriyor sonucta insan kendi yasadigi yere zarar verirmi
Direnis yapiyoruz diyen bloklarda cok tuhafima gitti sanki ülkem düsman isgaline ugramista savunmaya gecmisler cok tuhaf günler geciriyoruz.Allah akil fikir versin.

Anonymous , Teşekkür ederim yorumun için..Saygı duyuyorum !

Son yazına yorum yapamadım canım. Burdan yazıyorum. Allah bu terbiyesizleri VEEE onlara aynı terbiyesizlikle cevap verenleri..... ISLAH ETSİN.......

Yorum Gönder