Gelinlik Üzeri İçin Şal



Herkese marhabalar..İki gündür kızımın ateşiyle uğraşıyoruz..Çene dişlerini çıkarıyor sanırım belirtiler o yönde..Ateşi çok yükselmediği için doktora götürmedim ama böyle sürerse içim rahat etsin diye götüreceğim artık..Dün gece ve bu gece çok az uyku uyudum.
Son zamanlarda çevremde havale geçiren birkaç çocuk görünce bende tedirgin oluyorum haliyle Acaba diye..Eşimin teyzesinin çocuğu 37 derece ateşle havala geçirmiş düşünün ..Çocuk bu ne olacağı belli olmaz diye uyuduğum kadarıylada diken üzerinde uyudum..
Ateşi oluyor ama yaramazlığıda son sürat devam ediyor Maaşallah :) Aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere :) 2 yaşını doldurduktan sonra macunsuz dişlerini fırçalamaya başladık o yüzden diş fırçalarına hasta kendisi resimdede görüldüğü üzre :)

Bugün sizlerle kayınvalidemin yaptığı bir şal örneğini daha paylaşacağım..Daha önce kayınvalidemin örgü konusundaki marifetlerini yazmıştım..Maaşallah örgü adına herşey yapıyor elide çok hızlı..Bu kez gelinlik üzerine çok yakışacağını düşündüğüm için başlığını öyle attığım şalı sizlere göstereyim dedim..

Resimdeki şal baya büyük olmuş ama siz bunu dahada küçük hatta fular şeklinde bile yapabilirsiniz.. Bu arada kendisinide manken olarak kullandım :)

Dediğim gibi gelinlik üzerine çok yakışacağını düşünüyorum..İpi simli ip olduğu içinde ayrı güzel gözüküyor..Tabii farklı renklerde yapıp kullanadabilirsiniz..













6 yorum:

EMİNE ÖZTÜRK , Beğenmene sevindim :)

Bebişine acil şifalar :(
Şal çok güzel olmuş:)

Büşra Kahveci , Teşekkür ederim canım kızım adına'da :)

Canım önce çok geçmiş olsun Rabbim şifalarını versin Amanın da amanın pek şeker dişlerini de fırçalarmış tam yemelik vallahi maşaAllah .Şal çok güzelmiş hiç elimden gelmez sadece böyle hayran hayran yapılanları gördüm mü bakarım çok şık olmuş canım sevgilerimle..

Vişnap Macide , Teşekkür ederiz canım , tam yemelik gerçekten bazen kızamıyorum bile yaptığı yaramazlıklara..
Benimde elimden pek gelmiyor böyle işler , kayınvalidem sağolsun benide mahrum bırakmaz yapar :) Napsın kadın harçlığını çıkarıyor yapıp satmaya çalışıyor işte..

Yorum Gönder