Termos Biboren Kullanmak İsteyenler



Kızım 10. ayında anne sütünü bırakınca geceleri beslenmesi şart olduğu için biberon mamasına geçiş yapmak zorunda kaldım..
Önceleri devam sütüyle başlayan serüvenimiz bir yaşından sonra bebe bisküvisiyle devam ediyor..
Geceleri neredeyse her uyanışında biberon istiyor..Akşam en geç dokuzda uyuduğu için sabah sekize kadar otomatikmen baya acıkıyor..Akşam yemeğini erken yediyse gece 200 ml. lik biberonla 3 biberona kadar içebiliyor..
Önceleri fazla bisküvi kullanırken şimdi 2 veya 3 tane kullanmaya başladım..
Bir ara tek biberona indirelim dedik..Her uyanışında ağlayarak uyutmak zorunda kaldık..Bir süre alıştı gibi olsada sonra tek biberonla asla yetinmeyeceğini anladık :) Uykularımız zehir olmaya başladı çünki..Evde misafirimizde olunca zırıl zırıl ağlamasını istemedik birazda..
Şimdi tekrar tek biberona indirmeyi düşünüyorum..Ama şubat tatilinde istanbuldan ve trabzondan gelecek misafirlerim var onlarıda yolcu ettikten sonra radikal kararlar almayı düşünüyorum :)

Kızım gündüzleri şeker gibi çok neşeli huysuzluğu fln yok..Ama geceleri tam tersi çok huysuz oluyor uyku arasında..Birde uyandığı an biberon ağzına verilmezse inat ediyor ve zırıl zırıl ağlıyor asla içimiyor o anda biberonunu..Birdaha sallayıp uyutmak zorunda kalıyoruz sonrasında ancak inadı geçiyor :) En kötü huyuda bana çekmiş :) Laz damarı geceleri tutuyor kızımın :) Birde kızımın ağlayınca kusma problemi olduğu için ağlamasını istemiyorum..Gece yatak yorgan üst baş değiştirmekten bıktım artık..Yeterki ağlamasında :)

Bu nedenden dolayı termos biberon almaya karar verdim..Uyandığı zaman kalkıp süt ısıtana kadar dünyalar yıkılıyor :) Şimdi sütü ısıtıp içerisine koyuyorum istediği an hemen sıcacık içiriyorum..Yazları normal biberonda süt erken soğumuyor ama şimdi yarım saat geçmeden buz gibi oluyor..

Çok rahat ettim kullanmak isteyen annelere tavsiye ederim..Devam sütü kullanan annneler termos biberona sadece ılık su koyup bebek ağladığı zaman hemen mamayı eklemeleri gerekir diye düşünüyorum..Çünki devam sütleri hazırlandıktan sonra bir saat içerisinde tüketilmesi gerekiyor biliyorsunuz..

Benim gibi süt içirenler için sütü ısıtıp koymak sorun olmuyor..

Ben bambinonun termos biberonunu kullanıyorum..Migrostan 21 TL.Ye aldım..Diğer bebek mağazalarında nekadar bilmiyorum...
Ama dediğim gibi çok memnuum sıcak tutma özelliği çok güzel..Çok paralar verip pahalı şeyler kullanmaya gerek yok..





1 yorum:

alttaki linkten alabilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/0-50-lt-celik-termos-matara-bebek-cocuk-termosu-su-kahve-cay-termosu-kamp-av-seyahat-termosu-suluk-290600659

Yorum Gönder