Rüya Tabirleri !



Annemin ailesi çok kalabalıktır..Yedi teyzem 3 dayım var..Çocuklarını yazmama gerek yok sanırım..Bir araya geldiğimizde gırgır şamata çok güzel vakit geçiririz..
Teyzemler bir araya geldiklerinde sabah uyanıp birbirlerine gördükleri ruyaları anlatmaya başlarlar..Okadar teferruatlı ve fazla ruya görürlerki sanırsınız gece hiç uyumamışlar sabaha kadar sinema çevirmişler :))
Büyüğünüz olduğum için ciddiye alıp kafamı sallayıp dinlemek zorunda kalırım :) Ama aslında oradan hızla kaçasım gelir :)

Aynı rüya görme huyu annemdede var tabiki..
Yaklaşık Birbuçuk aydır annemler yanımda .. Her sabah kalktığında kızım bak bakalım internetten bu gece şöyle ,şöyle ,böyle böyle ruya gördüm acaba nedir :) Anlayacağınız birbuçuk aydır google anneme çalışıyor :)) Sonunda benim gibi isyan edip sonuç göstermemesinden korkuyorum :)

Bunlar konunun latifesi ..

Bende bütün mantıklı düşünenler gibi internetteki rüya tabirlerine inanmayanlardanım..Az veya çok birçoğumuz bakmışızdır acaba rüyamda gördüğüm şey neye yorumlanıyor diye..Tamamen merak işte :)
Aslında herşeyde olduğu gibi rüyayı yorumlayan kişide o konuda ehil bir kişi olması gerekir..Gördüğümüz çok kötü bir rüya iyiye , çok iyi gördüğümüz bir rüyada kötü olabilir..Bunu ancak gerçek rüya yorumcuları bilir..
İnternet yada kitaplardaki bütün tabirler birbirinin kopyası ..Ayrıca rüyada görülen ayrıntılar çok önemlidir kişiye özel yorumlanması gerekir..

Tabii bu zamanda öyle kişileri bulmak imkansız gibi birşey..
O yüzden iyi veya kötü rüya gördüğümüzde "Allah'ım sen hayırlara vesile kıl ,hayırlara çıkar "diye dua etmek gerekir..

Birde eğer çok kötü ve üzücü rüya görünce üç kez sol tarafa tükürüp lanet olsun kör şeytana demek gerekiyormuş..Birçok rüyanın şeytani rüya olabileceğini unutmamak gerekir..

Bütün rüyalarınızın hayırlara vesile olması dilek ve duası ile..Sevgiyle kalın canlar..

0 yorum:

Yorum Gönder