Taksitli otobüs bileti












27 Temmuz 2012 tarihinde yayına giren Bilette.net, en uygun otobüs biletini bulabilmek için her otobüs firmasının sitesine tek tek girme çilesine son vermek amacıyla kuruldu.. Bilette.net, 70 ulusal otobüs firmasının karşılaştırmalı olarak seferlerinin listelendiği ve 3 adımda kolayca satın alınabilen yepyeni bir e-ticaret girişimi. Bilette.net’i önemli kılan en önemli özelliklerinden biri de taksitle ödeme imkanı olması. Yani taksitle otobüs bileti alma fırsatı buluyorsunuz. Şuanda World, bonus ve axess kart sahipleri bu imkandan yararlanırken önümüzdeki günlerde pek çok banka da sisteme dahil olacak.

Bilette.net ile taksitle otobüs bileti satın alırken aynı zamanda firmaya bağlı kalmaksızın puan da biriktirebiliyorsunuz ve bu puanları istediğiniz bir otobüs bileti alırken kullanabiliyorsunuz.

Bilette.net’te Kamil Koç, Ulusoy , Varan , Anadolu Ulaşım gibi önde gelen şirketler ile birlikte Erzurum Esadaş, Lüks Karadeniz, Kent Turizm, Lider Adana Turizm gibi çeşitli yörelerle özdeşleşmiş şirketlerin biletleri de satılmakta. Ve bu firmaların online bilet için uyguladıkları indirimler de müşterilere yansıtılıyor.

Bilette.net kullanıcının tam istediği seferi sunmak için saat, otobüs modeli ve koltuk tipine (2+1 ve 2+2) göre 2 farklı filtreleme imkanı sunuyor.

2 yorum:

Artık bu tarz siteler çok türedi ya, www.biletall.com, www.cepyol.com veya www.obilet.com bunlara örnek olabilir. ama yine de taksit olayı farklı tabi..

Bu site gibi 4-5 iyi yapılmış site daha var fakat http://www.otobus.org tasarımıyla daha önde bana göre.

Yorum Gönder