İyi Bayramlar Değerli Blog Dostları


Ramazan ayının bitişine üzülürken bir yandanda bu yılda orucumu tutabildiğim için Rabbime şükürler ediyorum..Allah bizi nice ramazanlara ulaştırsın inşaAllah ! Sağlıkla sıhhatle !

Hayatımdaki en buruk bayramı yaşıyorum ..İlk defa bayramı yanlız geçireceğiz..Kurban bayramında Trabzona gideceğim için bu bayram gidemedim..Eşimin ailesiyle geçirirdik en azından bu bayram onların yanınada gidemedik..Anlayacağınız yanlızız :( Kendimizce planlar yaptık artık bu gün için..

Bu sabah eşimi bayram namazına uğurlamak için erkenden uyandık kızımla..Hayatımdaki en büyük mutluluklardan birisidir eşimi bayram namazına uğurlayıp dönmesini beklemek..Bayramın başlangıç haberidir onun dönüşü..

Yaz ayına rastlaması sebebiyle tatile gidenlerde çok ..Herkese hayırlı tatiller diliyorum..Umarım gönlünüze göre geçer..

Bu vesileyle büyüklerimin ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öpüyorum..Bayramınız hayrolsun efendim..Allah nice bayramlar görmeyi nasip etsin hepinize ! Mutlu , huzurlu , sağlıklı , gönlünüze göre Bir bayram geçirirsiniz inşaAllah..

Sevgilerimle.............

6 yorum:

Teşekkürler hocam sizinde..
Ben bayramları sevmem, acı günlerimi hatırlatır ama katnalacağız bunada..

Elif'in Terazisi..Teşekkür ederim :)

Yunusemre Çelik..Ne hatırlatıyor bilmiyorum ama kötü şeyler ifade etmesine üzüldüm !

vişnap..Sizede hayırlı bayramlar :)

Yorum Gönder