Eti Cici Bebe Sen Kızıma Ne Yaptın ?


Kızıma bir yaşından itibaren geceleri cici bebe ve sütlü biberon veriyorum (anne sütü almadığı için )..Sürekli Ülker hero Baby'nin bebe bisküvisini kullanıyorum..Birkaçgün önce kayınvalideme giderken yol üzerinden bisküvi alalım dedik ama markette sadece etinin bebe bisküvisi varmış eşimde bir kereliğine alalım dedi..İlk kullandığım gecenin sabahında ishal oldu..Bu durum öğlen saatlerine kadar 4_5 kez tekrarlandı ama öğlenden sonra kesildi..Ben normal bir ishal diye düşündüm ilk ama ne ateşi ne miğde bulantısı nede iştahsızlığı vardı..Bu belirtiler görülmeyince acaba dedim ama bir gün daha beklemek istedim..İkinci gece gece yarısı başladı bu durum (normalde geceleri öyle birşey yapmaz )...İkinci günde öğlene kadar aynı şekilde devam etti öğlenden sonra hiçbir şey olmadı..Eşimle bisküviyi değişelim diye konuştuk ama o akşam aceleyle eve geldiği için marketten alamamış o gecede kullanmak zorunda kaldık..İyikide kullandık çünkü o gece ve öğlene kadar aynı şekilde devam edince kesin dedik artık..Artık bez değiştirmekten çamaşır değiştirmekten yorgun düştüm..Sonraki gece sürekli kullandığım bisküviye geçince bu durum aniden kesildi..

Belki tesadüftür bilemiyorum ama ben bisküviye bağladım..İnternette mamasını değiştirmişseniz ishal olabilir yazıyordu..Bukadar belirti tesadüf olamaz..Birdahada kullanmayı düşünmüyorum..Benim kızımın bağışıklık sistemi etinin bisküvisini kaldırmadı demekki..

Ben kötü marka demiyorum kesinlikle ama anneler bilirki her çocuğun bünyesi farklı şeylere tepki verir..Benim kızımda buna verdi işte..

Butür bir sıkıntı yaşayan başka anneler varsa yorumlarınızla bilgilendirirseniz çok memnun olurum..
Bütün yavrularımıza sağlıklı günler diliyorum..

6 yorum:

hmm o zaman sakin bir daha alma canim. bunu ogrenip farkettiginnizde iyi tecrube olmus size. baskasi verseydi bilemezdin belki.

Fransali Gelin..Bende almayacağım asla..aslında bebe bisküvileri tam tersi etki yaptığı söylenir ama yazıdada belirttiğim gibi her çocuğun bünyesi farklı..Dikkatli anne olmak bu demek sanırım canım :)

Ewet benimde kizim ishal oldu onun tadınada alisti heralde digerlerini almiyo napcam bilmiyrm

Ewet benim kizimda ishal oldu

Bende oğluma Ülker cicibebe kullanıyordum. Eti cicibebe ye geçtim ishal oldu aralıklı olarak 2 kez denedim, sonuç aynısı oldu eti markasını kullanmayacağım artık.

İçeriğinde keçi sütü, hurma pekmezi, tam buğday unu ve keçiboynuzu unu bulunan Hünnap bebe bisküvisi çok öneriliyor siz ne dersiniz? Daha önce kullandınız mı?

Yorum Gönder