Çiçek Sepeti.com 14 Şubatta Sınıfta Kaldı !


Malum sevgililer günü bugün..Sevgililer gününün en gözde hediyesi çiçektir tabiki..Bunu düşünen eşim çiçek sepeti.com'a 3 gün önceden sipariş vermiş..Akşam eve gelip çiçeğin geldimi diye sorunca haberim oldu benim durumdan..İlk çiçek siparişi değil eşimin..Ama daha öncekiler genelin özel günü olmadığı için sorun çıkmamıştı..Araştırıp öğrendikki tek madur biz değiliz..Birçok kişinin çiçeği yerine ulaşmamış..Ulaşmadığı gibi ne sitedeki telefonlara cevap veren nede yardımcı olan var...facebook ve twitter üzerinden birçok kişi yorumlar yazmış..Aslında çokta hoş olmayan yorumlar yapılmış..Haklılarda ...Herkes bugün eşine,sevgilisine güzel birşeyler yapmak istemiş ama belkide Türkiyenin en büyük çiçek sipariş sitesi en özel günde sınıfta kalmış...Yarın getirmelerininde bir anlamı artık yok zaten...Alt yapın müsait değilse neden sipariş alıyorsunki diye sorarlar adama...Çiçek sepeti çok müşteri kaybettin çooook !
Facebook yorumlara BURADAN bakabilirsiniz..
Tvitter Yorumlara BURADAN bakabilirsiniz..
NOT: Bu yazıyı yayınladıktan bir süre sonra saat 23:20 civarı çiçeğim elime ulaştı..Darısı diğer madurların başına...

5 yorum:

Sektörde öncü firma.... (yersen)

Gasteci..Aynen..Bundan sonra pek yiyen olmaz sanırım..Çok prestij kaybettiler..Çiçeğim geldi ,gece yarısı özür telefonu geldi,çiçeğimin aynısından birtane daha gönderiyorlarmış ama bu benim güvenimi tazelermi ? dediğin gibi YERSEN...

aynı mağduriyeti ben de yaşadım, siparişimi parasını aldıkları halde eksik,özensiz, dandik çiçeklerle ve vaktinden çooook sonra, sürprizimin bir anlamı kalmadığı bir zamanda gönderdi çiçeksepeti.com . kendi sitelerine yazdığım şikayet yorumlarını sildiler, telefonlarıma cevap vermediler, e-maillerime cevap yazmadılar. bir özür bile dilemediler. yazıklar olsun çiçeksepeti.com !!!

Adsız kardeş bizden özür dilediler en azından seninki dahada kötüymüş..Ayrıca eşimin sipariş verdiği gülün aynısından bir gün sonra birtane daha gönderdiler ama göndedikleri gülün kafası kırıktı :) Çiçek sepeti anlaşma yaptığı çiçekçilerin azizliğine uğradı daha çok sanırım bize öyle söylediler..

SİPARİŞLERİ ZAMANINDA TESLİM ETMİYORLARr... BİLGİLENDİRME DE YAPMIYORLAR. TELEFON VE WEB ÜZERİNDEN MÜŞTERİ HİZMETLERİ DE SÜPER HIZLI !!!!!!."SİZİ AZ SONRA ARAYACAĞIZ" DİYİP ARAMAMALARI DA CABASI BİR KONUDA HAKLARINI YEMEYEYİM... PARAYI HEMEN TAHSİL KONUSUNDA ÇOK HIZLILAR. HIZLI ÖDEME, KOLAY MAĞDURİYET VE BEKLERKEN MÜŞTERİ ŞİŞİRME KONUSUNDA MERAKI OLANLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM..

Yorum Gönder