Kızım Bugün Bir Yaşına Giriyor

Prensesim ,canım,bebeğim,aşkım,herşeyim,biricik kızımızın ilk yaş günü geldi artık..
Geçen yıl bu günü düşünüyorum da bir anne için hem çok mutluluk verici hemde çok sitresli bir gündü..
Kızımın 15 gün erken gelme telaşı ilk başlarda sevinci bastırdı haliyle ama sonra ikimizinde çok şükür sağlıklı olması evimize bir can gelecek olması mutluluğu anlatılamaz bir duygu...Okadar çabuk geçtiki bir yıl..İlk anne oluşumun tecrübesizliği..İlk bebekliğinde yaşadığım zorluklar hepsi geride kaldı şimdi..Dün 3. kez hala olduğum haberinide aldım..Tabi bugünki mutluluğum ikiye katlandı..Kızıma ve bügün doğan tüm bebeklere Hayırlı,sağlıklı,uzuuun bir ömür diliyorum...Babamız akşama evde olacağı için haliyle kutlamayı akşama yapacağız :) Yani resimleri daha sonra paylaşırım sizlerle...Bu yazımı okuyan tüm dostlardan kızımın hayırlı evlat olamsı için duasını rica ediyorum..Sevgiyle kalın...

4 yorum:

nice nice güzel yaşlara,hep mutlu mesut inş,sevgiler

Yesinler senin o elma yanaklarınıııı :) Maşallaah maşallaaah :) Nazar değmesin minik bıdığa : İyi ki doğmuşsun ve ablamın hayatında yer almışsın :) Hayırlı yaşlar diliyorum caım ablacım :) İyi kutlamalar :)

otuzundansonra Çok teşekkür ederim Güzel dileklerin için :) Sevgiler...


#merve... Sanada çok teşekkür ederim ..Rabbim sanada vakti zamanı gelince gönlünce bir evlat nasip eylesin inş..Sevgiler..

Amin canım ablacım çok teşekkür ederim o güzel duaların için :)

Yorum Gönder