Ülker Hero Baby Devam Sütü Yenilenmiş


Birkaç aydır kızıma geceleri devam sütü kullanıyorum..Ülker hero baby kullanmak istiyorum fakat 3 Numara devam sütü marketlerde bulamıyordum.Genelde 5M Migroslarda felan buluyorum.Ülkere bu konuda Mail gönderdim saolsunlar hemen geri dönüşüm yaptılar ve devam sütünün yenilendiğini tam geçiş aşamasında olduklarından dolayı bu durumun yaşandığını söylediler..Aslında ben mail attıktan sonra bir markette gördüm yeni ürünlerini..Kutusu içeriği felan değişmiş.Gramajıda.Arayan satış sorumlusundan biraz bilgi aldım bu konuda.Söylediğine göre şuandaki devam sütü Aptamille aynı kalitedeymiş..Yeni bir formül geliştirmişler..Diğer devam sütlerinden farklı olarakta şeker ilavesi bulunmuyormuş.Daha henüz kullanmadım..Birkaçgün içerisinde elimdeki mama biter o zaman alıp deneyeceğim.Merak edenler yada kullanmak isteyenler bana maille yada konunun altına yorum yazarak ulaşablirler..Fikir edinmek adına..Ben Ülker markasını güvenerek kullanıyorum..Umarım bu güvenimi boşa çıkarmazlar..Son olarak fiyatıda artmış onuda söyleyeyim..Aptamille rekabet etme adına fıyatı ondan daha düşük tutuyorlarmış öyle söyledi sorumlu..Ayrıca 900 gramlık kutularıda var..

7 yorum:

Diğer marka mamalarda da şeker bulunmuyor, zaten anne sütüne yakın olması gerektiğinden tüzük gereği şeker olmamalı...
Bebelac da Milupa ile aynı firma tarafından üretiliyor Türkiye'de, bu nedenle onu alıyordum. Zaten Milupalarda kaç kez böcek çıktı, kendileri bile incelemeye alıp, özür mahiyetinde hediyeler gönderdiler. Ama geçti Bor'un pazarı... Bebek mamasında böcek, fiyasko!

Hemde ne fiyaskooo ..Ben zaten Milupa kullanıyorum güvenmediğim için..şeker bulunup bulunmadığını ben bilmiyordum açıkçası fakat satış sorumlusu öyle söyleyince demekki azıcıkta olsa şeker kullanıyorlar diye düşündüm..Paylaştığınız için teşekkür ederim..

Yorumları okuyunca endişelendim. Dokuz aylık bir bebeğim var, devam sütü kullanmadım,ama 7 tahıllı bir ürünü var ondan kullanıyorum. kendim evde yaptıklarımı yediriyorum, bana daha sağlıklı geliyor. Sizin bu konuda ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler...

Kelebeğim Öncelikle Allah bağışlasın bebeğinizi..Aslında hazır ürüne ençok karşı olanlardan biriside benim.Tahıllı dediğiniz muhallebi gibi birşey sanırım hiç kullanmadım..ben onu kendim un veya nışastayı tereyağında kavurarak yapıyorum..Devam sütü kulllanmamın sebebi başka alternatifim olmaması..Kızım anne sütü almıyor gece beslenemediği içinde 2 ay hiç kilo almadı bende mecburen başladım devam sütüne..12. ayında kızım .. bir yaşına girince inek sütü vereceğim geceleri artık..Hiç içim rahat değil hazır mamalardan yana..Benim kullandığım tek hazır gidada o.Geri kalan herşeyi kendim hazırlıyorum..

merhaba çocuğum14 aylık ,çocuğum için 1 yaş üstü devam sütü bulamıyorum.Haliyle 9 aydan itibaren devam sütü veriyorum.Çocuğuma zarar verir mi?

Merhaba , bir yaşını geçince doktorunza yada ebenize danışarak inek sütüne geçebilirsiniz..Ben öyle yapmıştım ..İçerisine bebe bisküvisi yada evde yapabileceğiniz bebe bisküviside ekleyebilirsiniz :)
Allah bağışlasın evladınızı..

Mrb benim 1 yasinda oğlum herobaby 3 numarasını kullanmaya başladik ama gece içerken öksürük oluyor acaba neden olur

Yorum Gönder