Kızım 12. Ayında


Okadar çabuk geçtiki bir yıl..Kızım Ocak 19 unda bir yaşına giriyor.. Çok şükürki her anında yanındaydım ve bütün bebekliğine şahit oldum..Çalışan anneler malesef bu duyguyu yaşayamıyor ve çok üzüldüklerini biliyorum..Kızım 12. ayında ilk dişleri daha birkaçgün önce çıktı..Uykusuz çokça geceler geçirdik bu yüzden..şimdi rahatız birkaç gecedir..Yürümeye başlamadı henüz fakat tutunarak her yere gidiyor ..Emin olun yürüyerek yapabileceği bütün yaramazlıkları yapıyor :)Şuanda herşeyi ağzına alıyor..Yerde bulduğu nokta kadar tozu bile hiç affetmiyor..Ben yukarıdan bakınca bile göremediğim şeyleri bulup ağzına atıyor..O yüzden sürekli yerleri kontrol ediyorum..Alkış ,by by,gibi hareketleri yapıyor şuanda..Baba, Dede diyebiliyor...Birde banyo yaparken yada ağlayınca nan,nan gibi bişey söylüyor ama bu Anne demekmi hala çözemedim :D Bütün günümüz onunla oynayarak geçiyor..Zaten her çocuk gibi Babasıyla ve benimle oyun oynamaya bayılıyor..En çokta sabahları yatakta yatak keyfi yapıp oynamak çok zevkli oluyor..Kızımın gülücükleri sabah neşem oluyor..Gün içinde Nereye gidersem arkamda dolaşıyor..ben makineye çamaşırı atıyorum o arkamdan çıkarıyor :)Bulaşık makinası zaten kızımı görünce yinemi geldi bu yaramaz diyordur sanırım :D Kapağın üzerine çıkıp üst sepeti ileri geriye kaydırıp kendince oyun geliştiriyor (tabi temiz olunca )..Şuanda tek sıkıntım yediklerini kusma probleminin hala devam etmesi..çok azaldı fakat ara sırada olsa kusuyor..Zamanla geçer demişti doktor inş öyle olur..12. Ay günlüğümüz böyle işte..

4 yorum:

benimkide 13 aylik oldu ve senin yazdiklarinin ayniiisni yapiyor canim :) Ama yuruyunce yerde bulma agzina atma biraz daha azaliyor. Bazen onu anlamak için bende emekliyorum ve bi suru sey buluyorum :))) Simdi en tatli zamanlari, keyfini çikaralim :) insaallah kusmasinida atlatir. SEvgilerrr

Fransali Gelin Gerçekten en tatlı zamanları fakat en tehlikeli zaman olduğu içinde çok korkuyorum heran birşey olacak diye..Bendende sevgiler :)

Sağlık ile büyür inşallah..

Neşetuana Çok teşekkür ederim..Anne , Baba olarak en büyük dileğimiz o zaten..Bütün çocuklar sağlıkla büyüsün inş..

Yorum Gönder