Korku Dolu Bir Gün Geçirdim


Kızım artık 8. ayın içerisinde ve bazan tahmin edemeyeceğim Şeyleri karıştırmaya başladı..Bana göre şuanda en güvenli olduğu yer yürüteci diye düşünürken bugün yürütecinde ciddi bir kaza atlattı.Yürütecinde evin heryerini rahatlıkla dolaşıyor..Uzanabileceği tehlikeli şeyleri uzanamayacağı şekilde düzenledim.. Okadar dikkat etmeme rağmen bugün ütü masası açıktı ve ütünün kablosunu toplamayı unutmuşum..Özellikle ona çok dikkat ediyordum ama gözümden kaçmış işte..Ütünün kablosundan çekmiş ve ütü kafasına gelmiş..Ben ağlama ve yere birşey düşmesiyle yanına koştum..Nekadar korktuğumu anlatmaya kelimeler yetmez..Okadar basit bir hatadan birtaneme kötü birşey olacak diye çok korktum..Hemen kucağıma alıp ağlamasını şirinlikler yaparak susturdum bir taraftanda elimle kafasında birşey varmı diye kontrol ettim..Kafası kızarmıştı ama çok şükür kanama yada çökme gibi ciddi birşey olmadı ..Kuzum benim birazcık ağladıktan sonra nazlatmalarıma gülümsemeye başladı..O an dünyalar benim oldu...Kafasına birazcık buz tuttum şişmesin diye ondanmı bilmiyorum ama şişlik yok şuanda..Kızarıklıkta geçti..Ama o korkuda bana yetti...Hani derlerya ömrümden şukadar yıl gitti diye işte öyle birşey...Düşünmek bile istemiyorum ama ya canıma birşey olsaydı ben bu vicdan azabıyla ne yapardım bilemiyorum..Yinede kızımın verilmiş sadakası varmış diyorum..İnş Bundan sonra böyle kazalar yaşamayız...Rabbim kızımı bütün kazalardan ,belalardan,nazarlardan korusun inş...Amin...

4 yorum:

verilmiş sadakanız varmış derler ya öyle.aman dikkat canım.bende her tehlikeden sonra ayy daha dikkatli olucam diyorum ama çocuğun başına nerden ne geleceği belli olmuyor.geçmiş olsun kuzuma.kızaran kafasını öp benim için:)

Dikkat biryere kadar oluyor işte..Uykusuzluk yorgunluk fln dalgın oluyor insan..Çok şükür birşey olmadı..Buda bana ders oldu..Kızımı hafife almışım..Büyüdüğünü kabullenemiyorum :)

Allah korusun yaa, ben kizimda 9 aylik. Yuruteç aldik fakat çok zor hareket ediyor yuruteç. O'da ilerlemeyince sIKILIYOR ve agliyor. bol bol sadaka çikarmaya devam edin. Geçenlerrde bende bir yangin gibi birsey atlattim hemen Somaliye yardim toplayan bir kurulusa bagis yaptim. Az sadaka çok belayi def eder. Insaallah bir daha yasamazsiniz.

Fransali Gelin! Teşekkür ederim güzel dileklerin için..Sadaka konusunda hemfikiriz :)

Yorum Gönder