Bu Gece Facebook'a Dikkat!









İngiliz hipnoz uzmanı Chris Hughes, Facebook ve Twitter aracılığıyla hipnoz tekniğine karşı koyamayan 6 binden fazla kişinin sandalyelerinden kalkamayacağını ve trans halinden çıkana dek gözlerinin odaklanmış halde kalacağını söylemiş.

Fikrin bir arkadaşının toplu hipnoz yapmasını önermesiyle ortaya çıktığını belirten 34 yaşındaki Hughes, daha önce böyle bir şeyi kimse denemediğini, büyük bir online hipnoz seansını oluşturarak dünya rekoru kırmak istemiş.

Seansa katılmak için, internet bağlantısı olan bir bilgisayar, kulaklık ve hoparlör ve rahat bir sandalye gerekiyor. Ayrıca Hughes katılımcıların sessiz bir ortamda bulunmasının gerektiğini de söylemiş.

Beş yıldır hipnotizmayla uğraşan Hughes, "Bu etkinlik insanların yeni yıla iyi bir başlangıç yapması ve 2010'da istediklerine ulaşabilmeleri için tasarlandı. İnsanlar hipnotize edildiğinde, bilinçaltı düzeyinde, normalde 'ulaşılması çok zor ya da çok çaba gerektiriyor' diye düşünecekleri şeyleri yapabileceklerini hissediyorlar" diyor. Hughes ayrıca hipnozun, insanların hayatlarında büyük değişiklikler yapmasına yardımcı olduğunu da söylüyormuş.

Nekadar doğru bilinmez ama teknolojiden herşey beklenir artık :)

Milliyet

Bu haber toplam 943 kez okundu.

0 yorum:

Yorum Gönder