Neden Kanada’ya Göç Etmelisiniz?


Hepimizin zaman zaman aklından buralardan kaçıp gitmek geçmiştir. Bu düşünceyi ciddi ciddi kafalarına takanlar green card başvurusundan tutun da hangi ülkelerede vatandaşlık satınalabileceklerine kadar detaylı bir araştırmaya girişmişlerdir. Göçmenlk başvurusu ülkeden ülkeye değişkenlik göstermektedir. Bazısı çekilişle, bazıları ise yatırımcı göçmen programı adı altında yeni vatandaşlarına kapılarını açıyor.
Göçmen kabul eden ülkeler denilince listenin en başını her yıl Kanada Göçmenlik programı ile tüm meslek gruplarından kalifiye işçi olarak çalışacak 250 bin göçmene kapılarını açan, çağdaş ve teknolojik açıdan ilerlemiş bir ülke olan Kanada çekiyor. Türkiye’ye ayrılan yıllık kontenjan ise yaklaşık beş bin.
Kanada’nın bu kadar talep görmesinin en önemli nedeni, sahip olduğu zengin doğal kaynaklar, modern aile ve toplum yapısı, yüksek yaşam kalitesi, ücretsiz sağlık ve eğitim sistemi, teknoloji ve akademik gelişmenin tek adresi olarak bilinmesidir. Kişi başına $48,000 yıllık geliri ile dünyanın önde gelen ülkelerinden olan Kanada, listenin başındaki yerini uzun yıllar başka ülkelere kaptırmayacağının sinyalini veriyor.
Kanada’ya göçmen olarak gitmenin size ve ailenize getireceği pek çok avantaj vardır. Kanada Göçmenlik Programı için yaptığınız başvurunuzun kabul edilmesiyle birlikte elde edeceğiniz ömür boyu yaşama ve çalışma hakkı, seçme ve seçilme dışındaki tüm sosyal haklar, eğitim ve sağlık hizmetlerinden yararlanma göçmenliğin size sunacağı en önemli avantajlardan sadece birkaç̧ tanesidir.
Üç yıllık ikamet sonrasında Kanada vatandaşlığı için başvuru yapabilir, seçme ve seçilme hakkı elde edebilir, Kanada pasaportu sahibi olabilirsiniz ve en önemlsi aile bireylerinizden eğitimine devam edenler eğitim imkanlarından Kanada vatandaşları ile eşit şekilde faydalanabilirler.
Kanada’ya yerleşme fikrine sıcak bakıyorsanız başvurunuzun her aşamasında size yol gösterecek, Kanada göçmenlik mevzuatındaki tüm gelişme ve değişikliklere hakim bir danışmanlık firmasından destek almanız son derece faydalı olacaktır. Profesyonel ellerden çıkmış bir Kanada Göçmenlik başvurusu yeni bir hayata başlamanızda sizi bir adım öne çıkaracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder