Ulasım İndirimi Ceptetep



Yılın her mevsiminin kendine has güzelliği vardır ama yaz mevsimi bir başka güzeldir. İnsan daha hareketli, daha neşeli oluyor ve hayata daha pozitif bakıyor. Hal böyle olunca karşımıza çıkan her tatil imkanını değerlendirmeye çalışıyoruz. Bir iki günlük tatiller, uzunca bir süre bu şehrin yoğunluğuna , trafik karmaşasına tahammül etmemize yardımcı oluyor.
Malum ramazan ayının son haftasına girdik ve önümüzde kısacık da olsa bir bayram tatili var. Pek çoğumuz eminim şimdiden planlarını yapmıştır. Arabayla gidecekler arabalarının bakımlarını yaptırıp eksik evraklarını tamamlamışlardır; uçakla, otobüsle, trenle veya deniz ulaşımıyla seyahat edeceklerin biletleri ceplerindedir.
Ahh bir de son dakikacılar var, onları da unutmayalım. Tatile sayılı günler kala hala daha nereye ve nasıl gideceklerine karar vermemiş olanlar. Onlar için bilet bulmak oldukça sıkıntılı, onu bir kenara bıraksak fiyatlar el yakıyor ve şimdiden iki katına fırlamış durumda. Karar vermek zor anlayacağınız.
Peki, şimdi size bu ulaşım harcamalarınızın yarısını iade alabileceğiniz müjdesini versem ne dersiniz? Evet yanlış duymadınız CEPTETEB müşterilerine seyahat harcamalarının %50’sini geri alabilecekleri seyahat indirimi kampanyası yapmış. Bunun için tek yapmanız gereken biletlerinizi CEPTETEB kredi kartı ile almak.
Bu müjdeyi de verdikten sonra geriye herkese iyi tatiller dilemek kalıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder