LG G2 Ekran Açılmama Sorunu !






LG G2 modeliyle deyim yerindeyse rakiplerine fark attı diyebilirim.Gerek kullanıcılar gerekse uzmanlarca oldukça beğenilen bir telefon oldu.

Bende ilk çıktığı aylarda kullanmaya başladım ve bu zaman kadar sorunsuz kullandım.

Gerek şarj süresi gerekse performansıyla bana göre sayılı telefonlardan birisi.

Yaklaşık 15 gün önce ekranı çift tıklayınca ekran açılmamaya , hatta arka açma&kapama  tuşuna basınca bile anında geri kapanıyordu.Birkaç denemeden sonra açılıyordu.Bunu herzaman değil bazı zamanlarda yapıyordu.

Arama tuşundan 3845#*802# arayıp açılan ekrandan ayarlar_Update Touch Firmware yöntemini denedim , sorun yine değişmedi.

En sonunda format atmaya karar verdik ve formatladık.Sim kartı çıkarmayı unuttuğumuz için bütün rehberimin silinmesine sebep olsada bu şekilde sorunum çözüldü.

Sizde bu şekilde sorun yaşıyorsanız servise göndermeden önce mutlaka format atmayı deneyin.Çünkü servisten geri gelen telefonların bir çoğu farklı problemler çıkarmaya başlıyor nedense.Tabii LG nin kendi servisleri dışındakilerden bahsediyorum.

Şimdilik telefonum ilk günki gibi oldu,umarım bundan sonra hiçbir sorun yaşamam.

2 yorum:

Durum nedir? Hala devam ediyor mu? Bendede böyle sorun var fakat sadece video izlerken kapatınca ekran açılıp aniden kapanıyor

Ben LG hiç kullanmadım Deneyiminizi bizimle paylaşmanızdan memnun oldum teşekkür ederim.
Umarım sorun çıkmaz bir daha

Yorum Gönder