TEB Çocuk En İyi Eğitim Sitesi Seçildi



TEB’in çocuklara yönelik olarak faaliyet gösteren ve çocuklarda tasarruf bilincini geliştirmeye yönelik olan uygulamalı eğitim programı TEB Çocuk başarısını kanıtladı ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yılın en iyi eğitim sitesi seçildi.
Birbirinden eğlenceli oyunlarla çocuklara para kavramını öğreten, tasarruf yapmalarını sağlayan, harçlıklarını nasıl kazanacaklarını ve bunu nasıl biriktirebileceklerini öğreten pek çok uygulama ile TEB Çocuk, anne ve babaların da çocuklarına bu yönde bilinç kazandırmak amacıyla en çok tercih ettikleri websitesi oldu. Ve 12. Altın Örümcek Web Ödüllerinde Türkiye’nin En İyi Eğitim Sitesi ödülünü almaya hak kazandı.
TEB Çocuk, Eğitim kategorisinde birincilik alırken En İyi Mikrosite kategorisinde de 3.lük ödülünü aldı.
İki yıldır üstüste Altın Örümcek ödülünü almaya başaran TEB Çocuk öğretmenlerin ve velilerin talepleri üzerine okul ziyaretleri de yapmakta. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılından beri pek çok çocuk okullarda TEB Çocuk uygulaması ile tanıştı ve parasal konularda çok daha bilinçli hale geldi. TEB Çocuk bu yıl da ziyaretlere devam etmekte. Çocuğunuzun okuluna ya da kendi okulunuza gelmesini istiyorsanız eğer web sitesindeki formu doldurmanız yeterli olmakta.

0 yorum:

Yorum Gönder