Sosyal Medya Öküzleri !





Sosyal medya hayatımızın bir parçası artık bunu kabul etmek gerek..Özellikle blogger yada ,benzeri işlerle uğaraşıp kendinizi , yada yaptığınız işi ,yada paylaşımlarınızı daha geniş kitlelere tanıtmak adına sosyal medyaya muhtacız..Tabiki onlarda bize ..
Başlık bana göre argo olsada aslında bahsedeceğim konudaki kişiler için az bile..Ama fazlasına terbiyem müsade etmiyor..Çok daha fazlasını hak ettiklerini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim..

Kendi adıma söyleyebilirirm ki ,bütün sosyal platformu aktif şekilde kullanıyorum..Çokta keyif alıyorum bundan..Hem blogum için hemde özelimde kullanıyorum..

Zamanla gördüm ki bu sosyal medya içerisinde bazı Öküzler! var ki tek amaçları milletin karısına, kızına ,kardeşine laf atıp kendince egolarını tatmin etmek..Eminim ki bu tipler gerçek hayatta beş para etmeyen , karakterleriyle başarıyı yakalayamadıkları için sosyal ortamlardan bu şekilde nemalanmaya çalışıyorlar..

Ve öyle bir hasta kafaları var ki o platformda olan her bayanı kendi zihniyetlerinde zannediyorlar..Onlara göre bir bayanın sosyal alanlarda olmasının tek nedeni kendi hasta düşünceleri..

Bir bayanın paylaştığı her remi , her sözü  ,her konuyu kendi üzerlerine alan bu hastalıklı insanlar yaptıkları yorumlarla kişiliklerini açıkça ortaya koyuyor..
Gerek özel mesajlarla gerekse luzumsuz yorumlarla bir km. den fark ediliyor bu öküzler !
Aynı öküzler! sorsanız namuslarına ,karısına ,anasına , kızına laf söyletmezler..Çünkü onlardan temizi yoktur bu dünyada.Çünkü pislik ! olan kendisidir !

Şimdi bu yazıyı okuyan beyefendi kardeşlerime söyleyeceğim birkaç sözüm var..
Her önünüze çıkan bayanı rahatsız etmeyin, bukadar rahatsız edilmekten hoşlanan kadınlar varken bunu yapmayın !
Rahatsız ettiğiniz kişinin ,bir Anne , bir eş , olabileceğini ve bu tür şeylerden hoşlanmadığını asla unutmayın..
Ve son olarak ...
Eğer yukarıda bahsettiğim konudaki gibi davranışlar sergiliyorsanız hastasınız demektir ve en kısa sürede bir yardım almanızı öneririm..

Son sözüm de bu durumdan muzdarip olan bayan arkadaşlarıma !
Lütfen bu insanlara tepkinizi gösterin , gerekirse hukuki yollara başvurmaktan asla çekinmeyin..Biliyorsunuz yeni yasalara göre butür rahatsızlık veren kişilere ciddi cezalar uygulanmakta..

Kısaca bu hastalıklı , sapık ruhlu pislikleri etrafımızdan temizleyip sosyal alanların keyfini çıkaralım !

3 yorum:

Sosyal öküzlere cevap vermemek en iyisi.

Ben google profil şikayet etmekten bıkmadım.. Çok şükür epeydir yok.. Olmasında.. çok yıpratıcı oluyor.. İşin kötüsü gerçek kimlik değil rumuz kullanıyorlar.. Bir hesap iptal edilse yenisini açıyor.. Allahım bizleri korusun böyle bozuk yaratıklardan.. Onları Allaha havale ediyorum..

her sozune katılıyorum bencede sıkayet etmek gerekır

Yorum Gönder