Sağlıktan Başkası Yalan 2 !




Herkese merhabalar..
Yaklaşık 20 gün  önce BURADAKİ yazımda ,ablamın ameliyatı nedeniyle Trabzona gideceğimi yazmıştım , takip edenler bilir..
Gittiğimde ablam ameliyattan yeni çıkmış , henüz tam ayılmamıştı bile..Biraz sıkıntılı bir ameliyat sonrası eve çıktık ve annemin evinde dinlenme sürecini geçirdik..
Doktorlar ameliyatın sorunsuz geçtiğini söylesede ,patoloji sonuçları istenilen gibi çıkmayınca atom tedavisi yapılmaya karar verildi..
Ameliyat yarası yeni olduğu için mayısın 26'sında atom verilmeye başlanacak..Süreç biraz sıkıntılı , bilenler bilir..
İlacı aldıktan sonra ,hastanede 2 gün bir odada yanlız kalacak..İki gün sonrasında 20 gün boyunca ,
çamaşırı ayrı yıkanacak,yediği tabak ,
 bardak ,kaşık ayrı olacak..
Bu süreçte ayrı odada yatacak , eşiyle ve çocuklarıyla fiziksel temastan kaçınacak..
Bunlar ve birçok konuda , karşı tarafı koruma amaçlı dikkat isteyen günler geçirecek..

Kısaca bundan sonrası daha sıkıntılı aslında..Tedavi tek seferlik mi , yoksa daha fazla alması gerekecek mi ,zaman belirleyecek ..

Şimdi tek duamız , tek seferde bu surecin sonlanması..

Benim dönüşümede üzülmüş, morali sıfır bir abla bırakarak eve dönmek zorunda kaldım :( Zira kızımı babannesine bıraktığım için daha fazla kalamadım..

Dualarım onunla artık..Rabbim şifasını versin , beterinden korusun inşAllah..
Sizde dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?

9 yorum:

Canim oncesini bilmiyorum ama anladigim kadariyla onemli bir hastalik. Allah acil sifalar versin, insaallah gececektir ve eski sagligina kavusacaktir. Dusuncelerinizi olumlu tutun, dualarimiz ablanla ve ne kadar hasta varsa hepsiyle. Canin ne zaman isterse benimle dertlesebilirsin. Allah yaninizda olsun. Sevgilerimle.

Hayata dair , teşekkür ediyorum..Sevgiler benden.

Benim bir akrabam aynı tedaviyi oldu ve iyileşti biraz sıkıntılı bir süreçten geçebilirsiniz önemli olan sonuç.. Allah Şifasını versin sevdiklerine bağışlasın ablanı.. Moral çok önemli yakın çevresine çok iş düşüyor..Rabbim ablanı sana bağışlasın canım geçmiş olsun..

Emine Kaya , Allah tum hastalara şifa versin..
Elimizden geldiği kadar hertürlü desteklemeye çalışıyoruz ama nekadar yeterli bilemiyorum..
Dediğin gibi önemli olan sonuc..
Teşekkür ederim ..

Çok geçmiş olsun. Ablan -Allah'ın izniyle- tedavi sonrası iyi olacaktır. Sadece normal insanlara göre hızlı yorulacaktır. Sevgilerimle.

Çok geçmiş olsun. Tedaviden daha önemlisi moral. Hep iyi düşünün pozitif enerjiniz iyileştirecektir ablanı. Sıkıntılı dediğin tedavi süreci nasılsa geçici bir durum.

Bahce perim , çok teşekkür ederim ..Aminn inşAllah..Yeterki iyi olsun da erken yorulsun raziyiz :(

Ilhan ucer ,teşekür ediyorum ..Tedavi süreci ve şekli daha tam belli olmadığı için ister istenez insan uzuluyor..Moral en iyi tedavi dediğiniz gibi ,umarım ablamda o tedaviden nasibini alır ..

Ayşegülcümm çok geçmiş olsun..Acil şifalar dilerim ablana..kaçırmışım ben canım yaa:((..Ben de sıkıntılı bir dönem geçirdim takip edemedim kimseyi..O döneme denk geldi sanırım..Moralinizi yüksek tutun canım..Ablan inşallah tez zamanda iyileşecek..Herşey yoluna girecek canım..Az sabır..Sevgilerimi yolluyorum canım ..

Yorum Gönder