Vertigo !



Vertigo'nun ne olduğunu birçoğunuz biliyorsunuzdur..Bilmeyenler için kısaca " vücudun denge sisteminde yaşanan bir sorun nedeniyle ortaya çıkan baş dönmesidir "..

İşte bu sabah vertigo girdi hayatımıza..İşe gitmek için hazırlanan eşimin bir anda banyoya koşup miğdesinin bulanması ve ardından başlayan baş dönmesiyle girdi hayatımıza..
Beyinle ilgili konularda oldukça sınav geçiren benim ilk aklımada gelen beyinle alakalı bir problemmi acaba ? oldu..

Kızımı babaanesine bırakıp hemen acile gittik ..İlk devlet hastanesinin aciline gittik , bi baktık'ki önümüzde 20 kişi bekliyor..Eşimin ayakta duramadığını görünce hemen başka özel bir hastanede aldık soluğu..Muayen vs. derken vertigo dedi doktor..Serum takıp biraz dinlendikten sonra kendine geldi ve eve döndük..

Tabii gerçekten vetigo mu yoksa başka bir sorun mu var şu anlık bilmiyoruz..Bu aralar o kadar yoğun çalışıyor ki kapasitesinin üzerinde bir yoğunluk yaşıyor..Akşam eve geldiğinde ki telefon trafiği dinlenmesine fırsat vermiyor..Bu yoğunluğun vicuda yan etkileri diye düşünüyorum..

İlerleyen günlerde bir noroloji uzmanı yada vertigo bölümüne gidip detaylı muayene olması gerekiyor ama yazdığım gibi bu yoğunlukta muhtemelen hep ihmal edilecek sağlık :((

Bu vesileyle tüm hastalara acil şifalar diliyorum..Allah sağlık versin yeterki aşılmayacak problem yoktur..

Arkadaşlar bu problemi yaşayan varsa aranızda benimle paylaşırsanız sevinirim...

8 yorum:

çok geçmiş olsun ayşegülcüm.

Muaviye iz süren , çok teşekkür ediyoruz canım ..

Canım çok geçmiş olsun..Annemin arkadaşında da bu hastalıktan var :( Zor bir hastalık..

Büşra Kahveci, çok teşekkür ederim canım , umarım eşiminki okadar ileri derecede değildir :(

Ayşegül'ümmm canımmm benim çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin eşine çok üzüldüm.Benim de tanıdığım 2 arkadaşım da vertigo var ilk onlardan duymuştum bu hastalığı.Acil şifalar canımmm .

Vişnap , teşekkür ederiz canım ..Son zamanlarda çok sık rastlanır oldu..Sitresten kaynaklandığı kesin ..Arkadaşlarına da şifalar diliyorum..

Geçmiş olsun. Ötelemeyin, ileride ayakta durmada denge problemi yaşanabilir. Allah'tan şifa dilerim.

bahce perim , Teşekkür ederim ötelememek lazım gerçekten ..Aminn canım tüm hastalarada..

Yorum Gönder