Ölmeden Önce Yapmak İstediklerim ( Mim )




Herkese merhabalar..Havalar yavaş yavaş soğumaya başladı, hatta 10 derece düşecek diyorlar ama bakalım hayırlısı..

Baya oldu herhalde mim yazmayalı ,  www.blogkafem.net blogunun sahibi Ali kardeşim mimlemiş beni teşekkür ediyorum buradan kendisine ve konuya geçiyorum...

Ölmeden önce yapmak istediklerim :)

Aslında hayatta  yapmak istediğim yapamadığım , içimde ukde kalan pek birşey yok..Rabbime şükürler olsun..Yapmak istediklerimde olsada olur olmasada hesabı :))

Zaten evli , mutlu , çocuklu , üçlüsüne sahibim..Geri kalanıda aşağıda :))

1 _Öncelikle dünyayı gezmek istiyorum , hesapsız kitapsız , sınırsız...

2_Sinyal veren bebek emziği üretmek istiyorum ..Kızımın emziği sürekli evin içerisinde kayboluyor ve nerde olmaz yer varsa birkaçgün sonra oradan çıkıyor ..Anlayacağınız çok canım yandı emzik aramaktan :)

3 _ Kendime ait pasta atölyesi açmak istiyorum ..Kendimi pandispanyaların , kremaların , süslerin püslerin arasında kaybetmek istiyorum :) Okadarki seviyorum bu işleri ...Uzmanmıyım ? hayır :) olmak istiyormuyum ? evet :)

4 _Başkada birşey aklıma gelmiyor şuanda :)

Bende bu mim'i üzerine alınıp yazmak isteyen herkese gönderiyorum ...

9 yorum:

Canımm güzel sorular ve de güzel cevaplarla keyifli mim olmuş .Rabbim isteklerini gerçekleştirsin inşaAllah Dünyayı gezmek benim de olmayacak olan bir hayalimdir ama hayallere sınır yok nasıl olsa değil mi:))Canım çok öptüm sevgilerimle..

Senin bloğun şekli şemali değişmiş sanki. Yoksa bana mı öyle geldi. Mim cevaplamayı pek sevmesem de başkalarınınkini okumayı seviyorum. Ever bir dünya seyehati dediğin gibi sınırsız para da olacak, sevdiklerin yanında hiç fena olmazdı. :))

Vişnap Macide ,konu hayal kurmaksa sınır koymaya gerek yok bencede canım :))) Teşekkür ediyorum bende çok çok öpüyorum :)

Ilhan Ucer , telefondan mı internete girdin bilmiyorum ama blogumda değişen birşey yok şuanda..Ama temayı değiştirmeyi düşünüyorum uzun zamandır kalp gözünmü açık nedir gördün yeni temayı :D

Dünya turu sanırım herkesin hayali tabiii sınırsız parayla birlikte :)

Ellerine sağlık abla. Çok hoş yazı olmuş. Mim'ime geri çevirmediğin için de ayrıca teşekkür ederim. :)

Ali Arslan , rica ederim asıl ben teşekkür ederim mimlediğin için :)

Selamünaleyküm canım nasılsın mimi okudum umarım hayallerini gerçekleştirirsin..bende sinyalli tv kumandası isterdim kaybolduğu zaman aramak çok sıkıcı :)
Allah'a emanet ol kzının eli nasıl oldu? Rabbim şifa versin inşaAllah..amiin..

Emine Kaya , A.S. canım ..Aminnn hepimizin inşAllah ..Canım sinyalli kumanda üretmene gerek yok artık akıllı telefonlar kumanda işlemide görüyor onlardan birtane alman yeterli :D

Kızımın eli kabuk bağlamış durumda şuanda , iyileşir inşAllah teşekkür ederim..
Sende Allah'a emanet ol :)

Tövbeee Bismillah . Böyle mim mi olur yaa şaşırdım vallaha :)

Yorum Gönder